markos.tv |

Showbiz

Αντωνά – Σοϊλέδης: Γάμος τον Σεπτέμβριο

Λίγο πριν από τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, ο Αρ. Σοϊλέδης μιλά στη Realnews για τη γυναίκα της ζωής του, για τις εμφανίσεις του στη σκηνή του «Just the 2 of us», αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του.

Λίγο πριν από τον γάμο του με την παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά, ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης διανύει μια υπέροχη περίοδο. Εκτός από τα χαρμόσυνα νέα στην προσωπική του ζωή, οι εμφανίσεις του στη σκηνή του «Just the 2 of us» μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη πηγαίνουν περίφημα.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα. «Έχω κάνει πρόταση στη Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορωνοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε. Μετά κάναμε μετακόμιση, και σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν, πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα, λέμε ο γάμος μας να γίνει τον Σεπτέμβριο. Το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων, γιατί εμείς στην καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», λέει γελώντας στη Realnews o Αρ. Σοϊλέδης.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι πεντέμισι χρόνια και η σχέση τους στηρίζεται σε γερά θεμέλια.

«Θαυμάζω τη Μαρία γιατί έχει στόχους. Έχει πάθος, είναι πολύ δουλευταρού και αγαπά τους συνανθρώπους της. Με έχει βοηθήσει και με έχει στηρίξει σε όποια δυσκολία έχω περάσει στη ζωή μου – είτε οικονομική, είτε οικογενειακή, είτε επαγγελματική. Ήταν πάντα δίπλα μου. Όταν ένας άνθρωπος σου δίνει τόσο απλόχερα αγάπη, δεν μπορείς παρά να κάνεις κι εσύ το ίδιο». Τρυφερά λόγια από έναν άνδρα που αισθάνεται σίγουρος για τη γυναίκα της ζωής του. «Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά», εξηγεί.

Ο Άρης και η Μαρία έχουν βρει ο ένας στον άλλον όσα έψαχναν. «Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πώς φροντίζουμε και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι… Τα απλά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπό σου. Πρώτα κοιτάζω να ευχαριστηθεί η Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ. Τη βοηθώ στις δουλειές του σπιτιού, γιατί εκείνη δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Υπάρχει και μια γυναίκα που έρχεται μία φορά την εβδομάδα, όμως και εγώ θα πλύνω πιάτα, θα μαγειρέψω, θα βάλω πλυντήριο, θα απλώσω ρούχα – μόνο σίδερο δεν μπορώ να κάνω, γιατί δεν μου αρέσει», λέει στην «R» ο Άρης, ο οποίος παράλληλα κερδίζει τις εντυπώσεις των κριτών του «Just the 2 of us» και του τηλεοπτικού κοινού. «Δεν πίστευα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ! Τα σχόλια είναι κάθε φορά θετικότερα, έχουμε αρχίσει και παίρνουμε δεκάρια στη βαθμολογία. Αυτό σημαίνει πως η δουλειά που κάνουμε με τη Μαριάντα Πιερίδη έχει αποτέλεσμα. Ό,τι κάνω στη ζωή μου θέλω να το κάνω σωστά».

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η δασκάλα του. «Έχει καταλάβει ότι χρειάζομαι πίεση για να λειτουργήσω. Ταιριάζουμε με τη Μαριάντα, έχουμε ωραία χημεία και περνάμε ωραία στις πρόβες».

Η σχέση του με τους κριτές επίσης είναι εξαιρετικές. «Έχω έρθει πιο κοντά με τη Βίκυ Σταυροπούλου, γιατί της αρέσουν οι πλάκες και τα αστεία», λέει ο Άρης. Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του που αφορούν το επιχειρείν; «Έχω πάρει δύο εξάμετρα σκαφάκια, τα οποία διαχειρίζεται ένας φίλος μου στη Μύκονο. Στον ελεύθερο χρόνο μου πηγαίνω για ψάρεμα με φίλους. Αγαπώ πολύ τη θάλασσα, ηρεμώ», καταλήγει.

Της ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑ, RealLife
Πηγή: www.enikos.gr

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

To Top