markos.tv |

Media

Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό – Υψηλά ποσοστά για την ΕΡΤ3

Σαρωτικός ήταν στην τηλεθέαση ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, χθες Κυριακή 1 Ιουνίου. Το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τους τελικούς του πρωταθλήματος σημείωσε υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση και έφερε στην ΕΡΤ3 26,9% στο δυναμικό κοινό και 21,5% στο γενικό σύνολο.

Από εκεί και πέρα, στο δυναμικό κοινό, το Dragons Den ακολούθησε με μέσο όρο 12,9%, ενώ η Γη της Ελιάς βρέθηκε στο 10,3%. Το Big Brother σημείωσε 6,9%, ενώ η εκπομπή «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία» περιορίστηκε στο 2,1%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, ο αγώνας μπάσκετ είχε μέσο όρο 21,5%, η Γη της Ελιάς 19,6%, το Dragons Den 11,4%, το Big Brother 7,4% και η εκπομπή «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία» 3,2%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – 26,9%
Dragons Den – 12,9%
Γη της Ελιάς – 10,3%
Big Brother – 6,9%
100 χρόνια ελληνική δισκογραφία – 2,1%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – 21,5%
Γη της Ελιάς – 19,6%
Dragons Den – 11,4%
Big Brother – 7,4%
100 χρόνια ελληνική δισκογραφία – 3,2%

Πηγή: www.zappit.gr

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

To Top