markos.tv |

Showbiz

Σταματέλος: «Ο Γιάρεμτσουκ πέρασε πολλά μέσα στη χρονιά, όμως υπάρχει στον πάγκο ο δίκαιος Μεντιλίμπαρ»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη με 4-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το μόνο που μένει είναι να δούμε τον Βέλντε να σκοράρει… Ένας παίκτης που έμεινε εκτός πλάνων, επειδή ο Ελ Κααμπί σκόραρε όποτε ήθελε, κατάφερε να φέρει τον Γιάρεμτσουκ στα επίπεδα που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ. Αυτή η ομάδα που βλέπουμε όλη τη σεζόν έχει πλατιά-φαρδιά την υπογραφή του Μεντιλίμπαρ. Έχει καταφέρει να πιστεύουμε πως απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο αυτά θα δούμε. Πίεση ψηλά, να δυσκολέψεις τον αντίπαλο. Για παράδειγμα, αυτό που συμβαίνει στο πρώτο γκολ με τον Γιάρεμτσουκ να κυνηγάει την μπάλα, αν δούμε πιο προσεκτικά οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κλείσει τις υπόλοιπες πάσες. Δεν είναι μόνο ο Γιάρεμτσουκ που κάνει σωστά τη δουλειά του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.

«Ο Γιάρεμτσουκ πέρασε πολλά μέσα στη χρονιά, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ένας δίκαιος προπονητής στα αποδυτήρια, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Ο Μεντιλίμπαρ διαχειρίζεται όπως θέλει τους παίκτες του και κανείς δεν ασχολείται με τις επιλογές του, πριν ή κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ολυμπιακού. Έφτιαξε έναν Ολυμπιακό που ξεπερνάει τα προβλήματά του, με τις απουσίες του Ελ Κααμπί ή του Τσικίνιο, και καταφέρνει να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάπως έτσι φτάσαμε στη χθεσινή εικόνα και κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για εκείνον, αποθεώνοντας τον προπονητή και να περιμένει το επόμενο παιχνίδι του», πρόσθεσε.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

@tipsbymarkos

Δημοφιλή

Tips by Markos

To Top