markos.tv |

Showbiz

Σπάει τα ταμεία η Σπασμένη Φλέβα του Οικονομίδη – Ο τρελός αριθμός εισιτηρίων που έκοψε σε 3 μέρες

Ο τεράστιος αριθμός-ρεκόρ στα εισιτήρια της Σπασμένης Φλέβας, του Γιάννη Οικονομίδη μόλις μέσα σε ένα τριήμερο.

Όποιος πέρασε από τα σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας αυτό το σαββατοκύριακο, θα είδε μία εικόνα που δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται και πιο σπάνια: Ούρες έξω από τα σινεμά. Οι ουρές αυτές οφείλονταν κατά κύριο λόγο στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, τη “Σπασμένη Φλέβα”.

Φαίνεται ότι ο κόσμος του σινεμά, ανταπέδωσε τις υψηλές προσδοκίες και αυτό είναι κάτι που φάνηκε από τα εισιτήρια που κόπηκαν σε λίγες μόλις μέρες, από την Πέμπτη που η ταινία έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρες.

Με ένα σωρό sold out προβολές και, παρά την κακοκαιρία Daniel που χτύπησε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, η Σπασμένη Φλέβα έκοψε 31.250 εισιτήρια, αριθμός που αποτελεί ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για τα ελληνικά δεδομένα.

Πηγή: www.reader.gr

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

To Top