markos.tv |

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέναλτι Ελ Κααμπί, «δώρο» Ταρέμι και χαμόγελα με Ανσαριφάρντ στο Καραϊσκάκη!

Ο Δημήτρης Μάρκος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με τον πιο… ερυθρόλευκο τρόπο, καθώς βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-0, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε τρία βίντεο στο TikTok, αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα του φαληρικού γηπέδου αλλά και το προσωπικό του σχόλιο με χιούμορ και συναίσθημα.

Στο πρώτο βίντεο σχολιάζει το πέναλτι του Ελ Κααμπί, γράφοντας: «Στα πέναλτι δεν κοιτάω, δεν αντέχω την αγωνία! Το έβαλε;;».

Στο δεύτερο, με τη γνωστή του αμεσότητα, αστειεύεται: «Δεν περίμενα από τον Ταρέμι δώρο για την ονομαστική εορτή μου!».

Ενώ στο τρίτο, εστιάζει στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που έχει φορέσει και τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, σημειώνοντας: «Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ! Άραγε χάρηκε ή στενοχωρήθηκε; Παικταράς…»

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

To Top