markos.tv |

ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Σήμερα στεκόμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο που δίνει ή έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Τιμούμε τη δύναμη, την αντοχή και την ελπίδα.

Στη Γένεσις Αθηνών πιστεύουμε ότι η ζωή δεν σταματά μετά τη διάγνωση.Η επιστήμη, όταν συνδυάζεται με όραμα και φροντίδα, μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους.

Όπως όλοι θυμόμαστε, η συγκλονιστική περίπτωση της κυρίας Κόκκα δεν αποτελεί μόνο ένα ελληνικό ορόσημο, αλλά και μια διεθνώς σπάνια επιτυχία. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελάχιστες περιπτώσεις παγκοσμίως όπου έχει επιτευχθεί δεύτερο παιδί μετά από μεταμόσχευση ωοθηκικού ιστού — μια πρωτοποριακή τεχνική αποκατάστασης γονιμότητας για γυναίκες που υποβλήθηκαν σε θεραπείες όπως η χημειοθεραπεία.

Για εμάς, κάθε τέτοια ιστορία δεν είναι απλώς ιατρικό επίτευγμα. Είναι μια υπενθύμιση ότι η ελπίδα μπορεί να επιστρέψει, ακόμα και μετά τις πιο δύσκολες διαδρομές.

Συνεχίζουμε με γνώση, φροντίδα και πίστη στη ζωή.

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

To Top