markos.tv |

Media

Έρχεται κρυφός Σασμός

Ο Σασμός φαίνεται πως έρχεται στη δημοφιλή σειρά του Alpha, αλλά θα γίνει κρυφά και οι εξελίξεις θα είναι δύσκολες για πολλούς από τους ήρωες.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο περιοδικό MYtv η Σοφία Τσίρκα, η διαθήκη του Άγγελου προκαλεί έκπληξη σε όλους αλλά και οργή, κυρίως στην Καλλιόπη. Αυτό γιατί όλα τα κτήματα που κατάφερε να πάρει ο γιατρός από τους Σταματάκηδες περνούν τώρα στα χέρια της Αργυρώς. Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες που τα κτήματά τους πέρασαν στα χέρια των Βρουλάκηδων και δεν μπορεί να το πιστέψει. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να καταφέρει να πάρει πίσω όσα έδωσε στον γιατρό και το μίσος της μεγαλώνει.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός φοβούνται πως τα χειρότερα θα έρθουν και ψάχνουν να βρουν μία λύση προκειμένου να εξομαλύνουν την κατάσταση. Αντίθετα, ο Παύλος είναι ενθουσιασμένος που ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειας Σταματάκη ανήκει πια στους Βρουλάκηδες και γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και τον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του. Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Να αφήσουν πίσω όσα τους χωρίζουν και να ενωθούν για να αποτρέψουν μία ακόμη συμφορά.

Πράγματι, όπως θα παρακολουθήσουμε στη σειρά Σασμός, ο Αστέρης κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ, η οποία πηγαίνει στο σπιτάκι στο βουνό να τον βρει και να μιλήσουν κρυφά απ’ όλους. Εν τω μεταξύ, τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό και όλοι φοβούνται την αντίδραση της Καλλιόπης, ενώ ο Παύλος συνεχίζει να προκαλεί και γιορτάζει για τη νίκη του.

Από την άλλη, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη. Της προτείνει ένα σχέδιο προκειμένου κανένας από τις οικογένειές τους και όσους εμπλέκονται στα τελευταία γεγονότα να μην έχει σχέση με αυτά τα κτήματα. Συγκεκριμένα, να γράψουν όλη την περιουσία που κληρονόμησε από τον Άγγελο στον γιο της, τον μικρό Πετρή. Προσπαθεί να την πείσει πως μόνο οι δυο τους μπορούν να κάνουν σασμό και μόνο έτσι θα καταφέρει να ηρεμήσει η Καλλιόπη και τα καταφέρνει.

Ωστόσο, η τελευταία μαθαίνοντας το σχέδιο των παιδιών της γίνεται έξαλλη και ψάχνει για συμμάχους προκειμένου να βάλει κι εκείνη το δικό της σχέδιο σε εφαρμογή για να πάρει πίσω τα κτήματα. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Από την άλλη, η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει και προειδοποιεί τους γιους της πως ακόμη κινδυνεύουν.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, τις επόμενες ημέρες στο σίριαλ Σασμός, πιάνει ξαφνικά φωτιά το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Μέσα σε λίγα λεπτά, πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το σπίτι και τυλίγεται στις φλόγες. Όλοι αγωνιούν για την Καλλιόπη και σπεύδουν να βοηθήσουν. Όταν η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, η καπετάνισσα κατηγορεί ανοιχτά τον Παύλο πως προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί και πως εκείνος έβαλε τη φωτιά. Ωστόσο, κανείς δεν έχει αποδείξεις και ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της Καλλιόπης.

Πηγή: www.zappit.gr

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

To Top