markos.tv |

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αστυνομικός της Βουλής: Νέα μαρτυρία από οικογενειακή φίλη – «Είναι η ευκαιρία σου, φύγε τώρα»

Την ίδια στάση συνεχίζει να κρατάει, αρνούμενος τις κατηγορίες, ο αστυνομικός της Βουλής, που προφυλακίστηκε για τον βιασμό και την κακοποίηση της συζύγου και των παιδιών του, ενώ παράλληλα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες μαρτυρίες από το περιβάλλον του ζευγαριού για την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, το μεσημέρι της Παρασκευής (06/11), μεταφέρθηκε από την ψυχιατρική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, όπου βρισκόταν φρουρούμενος, στις Φυλακές Τρίπολης, όπου και πλέον κρατείται.

«Είναι η ευκαιρία σου, φύγε τώρα»

Μια γυναίκα, η οποία ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι τα τελευταία 8 χρόνια μίλησε ΣΚΑΙ, αναφέροντας τα εξής:

«Εγώ έφυγα γιατί ο άνθρωπος ήταν μισογύνης, γιατί όταν από το 2016, που ήταν έτοιμος να πεθάνει, πιάσαμε την Ε… και της λέγαμε «είναι η ευκαιρία σου, φύγε τώρα». Συνέχεια ήταν μελανιασμένη, με ράμματα, είχε κάνει και εισαγωγή σε νοσοκομείο. Το δικαιολογούσε λέγοντας ότι έπεσε από τη σκάλα, ότι χτύπησε κατά λάθος μόνη της, ότι η μικρή κόρη της έριξε το κηροπήγιο στο κεφάλι κατά λάθος».

Γεμάτο κάμερες και ηχεία το σπίτι του αστυνομικού

«Οι συνάδελφοι, όλοι το ήξεραν, το έβλεπαν μέσα στη ΓΑΔΑ, ειδικά στο τμήμα της. Και οι συγγενείς, η αδελφή του, η μάνα του, οι κουμπάροι του. Για το ξύλο δεν έπεσα από τα σύννεφα επειδή το γνώριζα, αλλά για τα υπόλοιπα εννοείται…δεν το περίμενα», δήλωσε η γυναίκα.

«Το παιδί δεν είναι σκληρό, αλλά φοβισμένο», είπε αναφερόμενη στον 14χρονο γιο του αστυνομικού. «Όλα τα παιδιά είναι φοβισμένα. Το σπίτι τους είναι γεμάτο κάμερες και ηχεία. Η γυναίκα του με το που έμπαινε, της έπαιρνε το όπλο, γιατί φοβόταν. Δεν δικαιολογώ τη γυναίκα του, για μένα φταίει, γιατί είμαστε μανάδες, ξέρουμε πως αντιδράει μια μάνα. Αλλά είναι μια γυναίκα άβουλη. Τι να πω, ότι και να πω… Της φώναζε μπροστά μας, την έβριζε μπροστά μας, την χτύπησε εν μέρει μπροστά μας», ολοκλήρωσε

Στην ερώτηση αν τη χτυπούσε σε εσωτερικό η εξωτερικό περιβάλλον, η ίδια απάντησε: «Δεν χαμπάριαζε αυτός, παντού. Είχαμε πάει για καφέ και την έβριζε. Καταρχήν την έπεσε και στην αδελφή της. Ανώμαλος όσο δεν πάει και πανέξυπνος».

«Η οικογένειά μου διαλύθηκε»

Ο 45χρονος, όπως αναφέρει το STAR, φέρεται να είναι «σε μεγάλη ταραχή, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», ενώ μετά την προφυλάκισή του φαίνεται πως λέει στους οικείους του ότι, «η οικογένειά μου διαλύθηκε. Μου λείπουν τα παιδιά μου, τι θα απογίνουν;». Βέβαια, συνεχίζει να αρνείται τα όσα του αποδίδονται και να ισχυρίζεται ότι, «δεν κακοποίησα τα παιδιά μου. Δεν έχω σχέση με πορνογραφία. Ήμουν και είμαι ένας καλός πατέρας που τα λατρεύει».

Στις Φυλακές Τρικάλων, όπου και κατέφθασε περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το MEGA, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί σε κελί με ακόμα 20 κρατούμενους. Οι εν λόγω Φυλακές, είναι ένα μεσαίας δυναμικότητας αναβαθμισμένο σωφρονιστικό κατάστημα, το οποίο φιλοξενεί καταδικασμένους για αδικήματα που έχουν να κάνουν με βιασμούς και κακοποιήσεις παιδιών, ενώ στη φυλακή αυτή δεν υπάρχει ψυχιατρείο.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν υπήρχε κανένας να τον υποδεχτεί κατά την άφιξη του, ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κρύψουν κάθε τι που είχε να κάνει με τα χαρακτηριστικά του. Προκειμένου να μην φανούν τα τελευταία, η κλούβα χρειάστηκε να στρίψει ολοκληρωτικά, να έρθει δηλαδή σε κάθετη φορά σε σχέση με την είσοδο.

Το 2008 ο αστυνομικός είχε εντοπιστεί να πάσχει από ψύχωση

Σύμφωνα με το MEGA, o αστυνομικός είχε περάσει το τελευταίο του ψυχομετρικό τεστ το 2017, δηλαδή πριν από 7,5 χρόνια και δύο χρόνια πριν υπηρετήσει στη Βουλή.

Tο πρώτο ψυχομετρικό τεστ που έκανε ο 45χρονος ήταν το 2000, όταν και εισήχθη στο αστυνομικό σώμα. Κι ενώ το 2003 είχε καταγγελθεί για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε ιδιώτη και είχε τεθεί θέμα απόταξής του, το ψυχομετρικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το 2005 ήταν επιτυχές.

Τρίτο ψυχομετρικό τεστ ακολούθησε το 2009, κι αυτό με επιτυχία, αν και το 2008 είχε εντοπιστεί να πάσχει από ψύχωση.

«Η μαύρη κάμερα με το τρίποδo»

Σημαντικά είναι τα ευρήματα των Αρχών από την νέα έρευνα που έγινε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι της οικογένειας από τους αστυνομικούς. Επί τρεις ώρες μέσα στο σπίτι έψαχναν κάθε γωνιά. Οι αστυνομικοί βρήκαν ηλεκτρονικά μέσα, όπως υπολογιστές, κινητά των παιδιών και του ζευγαριού, καθώς και ένα γκλοπ.

Επίσης, έχουν βρει ένα ζευγάρι ποδηλατικά γυαλιά, τα οποία έχουν πάνω μια μικροσκοπική κάμερα καταγραφής. Τα γυαλιά τελούν ήδη υπό εξονυχιστική εξέταση για το αν έχουν χρησιμοποιηθεί, πώς και τι έχει καταγραφεί από αυτά.

Επιπλέον, σύμφωνα με το STAR εντοπίστηκε η μαύρη κάμερα με το τρίποδo, που έχει αναφερθεί σε καταθέσεις των παιδιών ότι έχει καταγράψει φρικιαστικές πράξεις. Μέσα στην κάμερα έχει βρεθεί μάλιστα και ένα δισκάκι που μένει να φανεί αν είναι άδειο ή έχει καταγραφές.

Πηγή: www.enikos.gr

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

@tipsbymarkos

Δημοφιλή

Tips by Markos

To Top