markos.tv |

ΕΞΟΔΟΣ

“2Mazi”… Σουίτες και εστιατόριο μαζί, στην καρδιά της Αθήνας!

Ένα συνδυαστικό concept που μόλις το ανακαλύψεις… θα το λατρέψεις! Μπορείς βέβαια να επιλέξεις και ένα από τα 2: Είτε τις σουίτες, είτε το εστιατόριο…

Μια μέρα στο “2 Μαζί” είναι μια μοναδική εμπειρία. Το 2mazi Suites βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Μετά από μία πλήρη ανακαίνιση, στο “2 Μαζί” θα συνδυάσετε τη διαμονή σας σε ένα υπέροχο ύστερο-νεοκλασσικό κτίριο που αποτελείται από τρεις πολυτελείς σουίτες που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν, με το να γίνετε μέρος της ζωής της Αθήνας.

Μια εμπειρία στην πόλη που ανθίζει ο πολιτισμός σε κάθε γωνιά της.

Η διαμονή σας στο 2mazi suites, σας εξασφαλίζει μία διαρκή αίσθηση της ιστορικότητας καθώς θα βρίσκεστε σε απόσταση λίγων λεπτών από τα σημαντικότερα σύγχρονα αξιοθέατα όπως η Μητρόπολη των Αθηνών, το Σύνταγμα, το μουσείο της Ακρόπολης αλλά και τα αρχαιότερα μνημεία του κόσμου όπως ο Παρθενώνας, το αρχαίο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού και πολλών άλλων που αναφέρονται στον αναλυτικό χάρτη με τα αξιοθέατα του κέντρου της Αθήνας, που θα βρείτε στις σουίτες μας.

Η διαμονή σας στο 2mazi suites αποτελεί το πρώτο βήμα για να έρθετε σε τόσο άμεση επαφή με την ιστορία και τη μοναδική ομορφιά της Αθήνας.

Το “2 Μαζί” είναι ένα εστιατόριο Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας που βρίσκεται στις παρυφές της Πλάκας, στον αριθμό 48 της οδού Νίκης. Υπέρμαχος της ποιότητας, ο ιδιοκτήτης του Ηλίας Γώγος έχει σαν πηγή έμπνευσής του ότι πιο εκλεκτό παράγει τούτος ο τόπος. Κρέατα, ψάρια, χειροποίητα ζυμαρικά και παραδοσιακές πίτες παντρεύονται με βότανα, αρωματικά αλλά και κάθε βρώσιμο άνθος, ιδιαίτερης γευστικής και θεραπευτικής αξίας. Delicatessen μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την κουζίνα του εστιατορίου.

Έχουμε θέσει τον πήχη υψηλά, ευελπιστώντας να μεταδώσουμε τη βαθιά αγάπη μας για το καλό φαγητό. Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε όλες σας τις αισθήσεις, να επανασυστήσουμε γνώριμες μα ξεχασμένες γεύσεις αλλά και να δημιουργήσουμε νέες προς τέρψιν του ουρανίσκου σας. Σας περιμένουμε με χαρά στον χώρο μας, ένα πανέμορφο νεοκλασικό του 19ου αιώνα, για να θυμηθούμε την εποχή εκείνη που η ζωή είχε τη «γεύση της παρέας».

Εσείς κι εμείς… “2 Μαζί” γιατί αυτό είναι που μετράει τελικά!

Το εστιατόριο

Συναντάμε το εστιατόριο “2 Μαζί” στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Νίκης 48. Το οίκημα βρίσκεται μόλις 500μ από την πλατεία Συντάγματος και 5 λεπτά από την οδό Αεροπαγίτου και την Ακρόπολη, εκεί στις παρυφές της Πλάκας, στο ισόγειο ενός νεοκλασικού του 19ου αιώνα.

Ο χώρος λιτός, πολυτελής αλλά παράλληλα φιλόξενος και ζεστός αποπνέει πραγματική αρχοντιά. Ένας κούρος, ένα έργο τέχνης από στάχυα, πίνακες από σοκολάτα και ασήμι, όλα δημιουργούν εικόνες από την Ελλάδα του Τσαρούχη και του Ελύτη.

Το εστιατόριο είναι συνολικής χωρητικότητας 60 θέσεων.

Ο χώρος χωρίζεται σε 3 μέρη:

  • την κυρίως αίθουσα (40 ατόμων)
  • το prive (20 ατόμων)
  • το μπαρ

Διακρίσεις

  • 2009-2010 Βραβείο Βήμα Gourmet
  • 2010-2011 Βραβείο Βήμα Gourmet
  • 2016 FNL Best restaurant awards
  • 2016 -2017 – 2018 – επιλεγμένο από τον οδηγό Michelin Guide
  • Trip Advisor – επιλεγμένο εστιατόριο

2 Μαζί
www.2mazi.gr
Facebook: 2mazi Suites
Instagram: 2mazisuites

Continue Reading

Διαβάστε επίσης

To Top