Ζωή Λάσκαρη: Κλείνει τα 67 της χρόνια και το γιορτάζει!

Η Ζωή Λάσκαρη κλείνει τα εξήντα επτά της, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει την ηλικία της και το γιορτάζει με τους φίλους της! Η Ζωή Λάσκαρη, σύμφωνα με την Espresso, έχει τη Δευτέρα τα γενέθλιά της. Την ίδια μέρα έχει προσκαλέσει στο θέατρό της φίλους και συνεργάτες για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασή της.

Είναι μια ιδιαίτερη γιορτή για τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια που φέτος ερμηνεύει τον μονόλογο «Ρόουζ» του Μάρτιν Σέρμαν στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη». «Αισθάνομαι περίφημα με την ηλικία μου και κάθε χρόνο θα γιορτάζω τα γενέθλιά μου, με τη δύναμη του Θεού, με όλο και πιο πολλή χαρά. Τη χαρά της παρέας φυσικά, όχι του ηλίθιου...» υποστηρίζει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η αλήθεια είναι ότι η λατρεμένη Ζωίτσα ανήκει στην κατηγορία των (ελάχιστων) γυναικών της showbiz που δεν κρύβουν την ηλικία τους. Μάλιστα, στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει ότι είναι γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου του 1944.

Οσο για την ηρωίδα που ενσαρκώνει στο θέατρο, η Ζωή Λάσκαρη σημειώνει τα εξής: «Η Ρόουζ δεν είναι μόνο μια γυναίκα του Ολοκαυτώματος. Είναι επίσης η προσωποποίηση του αγώνα όλων των γυναικών, της νοικοκυράς, της εργαζόμενης, της συζύγου και της μητέρας, που στον ρου της Ιστορίας διεκδικούν τον ρόλο που τους αξίζει. Από την πρώτη στιγμή κιόλας που πήρα στα χέρια μου το έργο του Μάρτιν Σέρμαν χάθηκαν στο σκοτάδι όλες οι υπόλοιπες υποψήφιες που μου έκλειναν θελκτικά το μάτι». Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Αντολφ Σαπίρο, ενώ η απόδοση του κειμένου είναι της Μιμής Ντενίση.

Share |