Ζευγάρι με Ελληνίδα τραγουδίστρια ο αδερφός της Μενεγάκη;

Η Ελένη Χατζίδου είναι πλέον ελεύθερη, ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα έκανα λόγο για σχέση της τραγουδίστρια με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο. 

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People, όπου αναφέρθηκε στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αλλά και για το πως φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια.

 

Τα δημοσιεύματα που σε θέλουν να πολιορκείσαι από γοητευτικό επιχειρηματία ισχύουν;
Έχει πλάκα όλο αυτό, επειδή δεν έχει δόση αλήθειας. Αυτό το παιχνίδι τού να σου χρεώνουν όποιον άντρα δουν μαζί σου δεν το είχα ζήσει μέχρι τώρα. Τις προάλλες γελάσαμε πολύ με τον Θοδωρή Μισόκαλο για ένα δημοσίευμα που είχε τίτλο «Τι συμβαίνει μεταξύ της Χατζίδου και του Μισόκαλου;». Να σου πω τι έγινε! Ήμουν στο σπίτι κι έκανα ένα live στο Instagram. Την ώρα εκείνη, μου έστειλε φιλιά δημόσια. Του απάντησα κι εγώ και κράτησαν screenshot από τη συνομιλία και το έκαναν θέμα. Με τον Θοδωρή είχαμε γνωριστεί όταν τραγουδούσα στο Ποσειδώνιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και από τότε κρατάμε επαφή, κυρίως μέσω των social media, δεν έχουμε πάει ούτε για έναν καφέ.

Είσαι έτοιμη για μια νέα σχέση;
Ναι! Θέλω πολύ να ερωτευτώ και να το ζήσω. Δεν ψάχνομαι, περνάω καλά με τις φίλες μου και μακάρι να έρθει!

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από τώρα;
Δεν έχω ιδέα! Για να καταλάβεις, δέκα χρόνια πριν, πίστευα ότι τώρα θα είχα οικογένεια και παιδιά. Από το δημοτικό έλεγα ότι θα κάνω οικογένεια. Είμαι της οικογένειας και θέλω πολύ να μου συμβεί. Αλλά δεν θα το κάνω απεγνωσμένα. Αυτή την περίοδο σκέφτομαι να το αφήσω ως σκέψη και να έρθει αργότερα από μόνο του. Δεν κάνω επιπόλαιες κινήσεις. Στο mood της οικογένειας με έβαλε πολύ και ο Άρης. Παρά το γεγονός ότι ήταν πολλά χρόνια μικρότερός μου, με προσγείωνε. Εγώ σκεφτόμουν περισσότερο την καριέρα μου κι έκανα σχέδια για το πώς θα την εξελίξω. Το όνειρό μου είναι να παντρευτώ, να κάνω παιδιά και να είμαι για πάντα ζευγάρι κι ερωτευμένη με τον άντρα μου. Γίνεται αυτό; Αυτό θέλω! Πρέπει να είσαι 100% στη σχέση και να κάνεις υποχωρήσεις.

Share |