Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Παντρεύει» το ζευγάρι ο Κυριακού

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα πρόσωπα για τα οποία επικρατεί ικανοποίηση στον ΑΝΤ1, αφού το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» που παρουσιάζει σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η συνεργασία του καναλιού με την παρουσιάστρια θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, όμως δεν θα περιοριστεί μόνο στην παρουσίαση του «Ρουκ Ζουκ». Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tinasmess.gr, η Ζέτα Μακρυπούλια θα αναλάβει και νέο πρότζεκτ στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για το νέο talent show του καναλιού «The Final Four», το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και αφορά νέους τραγουδιστές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 βρήκαν την παρουσιάστρια του show στο πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια.

Πρόκειται για ευχάριστη εξέλιξη για την παρουσιάστρια και ηθοποιό, αφού στην ουσία αναγνωρίζεται η δουλειά της και ανταμείβεται για τους κόπους της.

Παράλληλα το tinasmess.gr αναφέρει ότι οι αρχικές σκέψεις στον σταθμό προσανατολίζονταν στην ανάθεση της παρουσίασης στον Γιώργο Λιάγκα, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαν καλά και ο παρουσιαστής έφτασε σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, αποχωρώντας από τον ΑΝΤ1.

Έτσι, όπως φαίνεται, η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάζει το «The Final Four» το οποίο θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στην prime time ζώνη. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ.

neaselida.gr

Share |