Ζέτα Μακρυπούλια: «Η γιαγιά μου δεν έχει δει τον Μιχάλη!»

Πρώτη καλεσμένη του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Πρωινό ΑΝΤ1» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζέτα μίλησε για τις φετινές της διακοπές, το χωριό όπου περνούσε τα καλοκαίρια των παιδκών της χρόνων,  αλλά και για το πώς θα ήθελε να γίνει ο γάμος της.

Φέτος το καλοκαίρι η όμορφη παρουσιάστρια ακολούθησε τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννης σε πολλές από τις συναυλίες του: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Ξεκουράστηκα πολύ και έκανα πολλά μπάνια, διακοπές, ταξίδια. Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών μου όμως το πέρασα στην Πάρο».

Η ίδια κατάγεται από το χωριό Ποταμούλα της Αιτωλοακαρνανίας. Με αφορμή αυτό το γεγονός και την έκπληξη που της έκαναν οι άνθρωποι της εκπομπής, αφού πρόβαλλαν εικόνες από τον τόπο καταγωγής της, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια: «Θυμάμαι την ελευθερία που ένιωθα εκεί, γιατί η μαμά μου δεν είχε κανέναν φόβο. Οπότε όταν φεύγαμε από την Αθήνα και πηγαίναμε εκεί διακοπές με άφηνε ελεύθερη εμένα και τα αδέρφια μου μέχρι το βράδυ. Δεν την ένοιαζε ότι θα με έχανε κάπου, υπήρχε μια ελευθερία τρομερή που τη χρειαζόμουν τότε. Θυμάμαι πολλά παιχνίδια. Κουβαλούσα κουζινικά, έστηνα σπίτια, σαλόνια..».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τη Ζέτα αν η γιαγιά της την πιέζει να παντερυτεί: «Όχι, δεν ήταν τέτοιου τύπου γιαγιά. Δεν ήταν ποτέ πιεστική, γιατί όταν πήγαινα πολύ συχνά στο χωριό ήμουν πάρα πολύ μικρή για κάτι τέτοιο. Αργότερα που πήγαινα Πάσχα κυρίως και σταμάτησα να πηγαίνω καλοκαίρια ήταν τόσο χαρούμενη που μας έβλεπε και πάλι δεν μας έλεγε κάτι τέτοιο». Ο Χρήστος Φερεντίνος διέκοψε την κουβέντα και ρώτησε αν η γιαγιά έχει γνωρίσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη απο κοντά, για να πάρει την απάντηση: «Όχι, δεν τον έχει δει. Δεν ξέρω Χρήστο (αν θα τον δει σύντομα)».

Όσο για το που θα κάνει το γάμο της; «Δεν το έχω σκεφτεί. Φαντάζομαι ότι όταν κάνει κάτι τέτοιο κάποιος κι επειδή το φαντάζομαι σαν ένα πάρτι και όχι σαν μια ιεροτελεστία που πρέπει να ακολουθηθεί, θα ήθελα να είναι κάπου που να ξέρω ότι θα μπορούσαν να έρθουν και οι φίλοι μου άνετα. Το χωριό δεν έχει ξενοδοχεία και θα δυσκολευτούν σε πολλά πράγματα. Αλλά δεν το έχω σκεφτεί» τόνισε.

Share |