Ζέτα Μακρυπούλια: Απαστράπτουσα στον τελικό του Final Four!

Έπειτα από 10 Κυριακές, αμέτρητες μονομαχίες και πολλές ανατροπές, ο τελικός του Final Four είναι γεγονός! Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή του Final Four το βράδυ της Κυριακής με μια εντυπωσιακή τουαλέτα γεμάτη αστέρια και ένα look που παρέπεμπε σε μοντέρνα Σταχτοπούτα.

Αφού είπε την πρώτη «καλησπέρα» σε κοινό και τηλεθεατές, υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή του show, όμως μια απουσία, αφού η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τη βραδιά με μια εκρηκτική εμφάνιση.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελικός @thefinalfourgr ! Ποιος θα κερδίσει φυσικά και δεν θα πω αλλά θα πω ότι είναι ένας τελικός που δεν πρέπει να χάσεις!! Πολλοί καλεσμένοι πολλές μονομαχίες μέχρι να φτάσουμε στον έναν και πολύ κέφι!! Τελευταίο επεισόδιο λοιπόν και τελευταίο post! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του project! Πέρασα υπέροχα μαζί σας για μια ακόμη φορα!! Απόψε 20:45 στον @ant1tv ———————————————————————————- #finale #show #ant1 #tonight #sunday #staytuned #thefinalfour #tv @christos_alexandropoulos @stefanos.vasilakis @gogo_nikiforaki @mhatzigiannis @foureira @michalis_stavento @papamerikaterina @lita.bou #giannisbitsikas @gomozias @arvaniti_anna

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Share |