Ζ. Μακρυπούλια: «Το στομάχι μου είχε κλείσει, έφτασα 51 κιλά»

Για την περίοδο που είχε φτάσει ένα βήμα πριν την νευρική ανορεξία, μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό "Madame Figaro". Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως έχει φτάσει και στα δύο άκρα:  «Έχω φτάσει και στα δυο άκρα. Έχει συμβεί να πάρω αρκετά κιλά για τα δεδομένα μου, και έχω φτάσει σε υπερβολή προς τα κάτω. Πρόπερσι που έκανα επί ένα χρόνο διατροφή, κατέβηκα από τα 68 κιλά στα 51, το οποίο ήταν λίγο scary. Δεν είχα νευρική ανορεξία, αλλά αντιλήφθηκα ότι το στομάχι μου είχε κλείσει. Η φάση πέρασε, γιατί αγαπώ το φαγητό».

Τώρα όμως γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό της και τις τροφές που την παχαίνουν: «ξέρω τι μου ταιριάζει ως διατροφή, ξέρω πώς να χάσω κιλά, οπότε όταν το παρακάνω, μαζεύω τα περιττά».

Μιλώντας για τον έρωτα, τον περιγράφει ως κάτι «που συμβαίνει στο στομάχι σου, αυτό το πράγμα που ανεβοκατεβαίνει, όπως όταν είσαι σε τραινάκι του λούνα παρκ. Οργανικά τουλάχιστον, έτσι τον εισπράττω. Όταν είμαι ερωτευμένη, είμαι σε διαρκή εγρήγορση, σε μια αφύπνιση. Όλες μου οι αισθήσεις είναι τεντωμένες και στραμμένες προς έναν άνθρωπο».

Τέλος η σχέση της με τον χρόνο δεν είναι και οι καλύτερες: «Είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος. Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα. Η απώλεια της ομορφιάς, είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι ν΄ανακαλύψεις τις άλλες ομορφιές, ώστε όταν χάσεις την ομορφιά, να μη χάσεις και τη γη κάτω από τα πόδια σου».

Share |