Ζ. Κουτσελίνη: Τα καυστικά σχόλιά της για τη Σίσσυ Χρηστίδου στη Μενεγάκη!

Τα πράγματα με τ' όνομά τους είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην "Ελένη", ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί σε πρόσωπα που δεν "τραβάνε", αλλά και σ' εκείνους που "καπελώνονται" μέσα σε εκπομπές! Αυστηρή ήταν η κριτική της για τη Σίσσυ Χρηστίδου! «Νιώθω ότι τα κανάλια είναι στην εντατική» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη εξηγώντας...

 «Δεν μου αρέσει η Σίσσυ τηλεοπτικά. Δεν είναι δίδυμο. Πηγαινοέρχεται από δω, πάει από κει... Δε μου λέει κάτι. Αφήνει στην “απʼ έξω” τον Χρήστο που θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστής».

Με λίγα λόγια δήλωσε πως δεν της αρέσει το «Πρωινό ΑΝΤ1» και εστίασε στη Σίσσυ Χρηστίδου, "καλύπτοντας" ωστόσο το Χρήστο Φερεντίνο, για τον οποίο υποστήριξε ότι είναι απών από την εκπομπή και πως δεν υπάρχει χημεία των παρουσιαστών.

Για την Τζένη Μπαλατσινού: «Θέλω να δω ως παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού. Πέρσι που την είχα δει και χόρεψε στο “Dancing with the Stars”, μου άρεσε πραγματικά πάρα πολύ. Είδα ένα ταλέντο της που μέχρι τώρα δεν το’ χα δει».

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Στον Alpha, απέδειξε στην κριτική επιτροπή ότι είχε λόγο, είχε ύπαρξη, είχε θέση. Από κει και πέρα όμως η ίντρικα είναι πολύ μεγαλύτερη με το να έχει απέναντί του τη γυναίκα του».

Για τη Νάντια Μπουλέ: «Μου αρέσει πάρα πολύ το μαλλάκι της όπως το έχει κάνει, αλλά μου είπε μία φίλη, ότι: “είναι σαν τη Βίκυ Καγιά και δεν είναι καλό να την αντιγράφει”».

Για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Έχει την ιδέα, έχει την Τατιάνα που είναι κεντρική παρουσιάστρια, αλλά κάτι λείπει! Η επιλογή αυτών των τεσσάρων γυναικών δεν είναι η ιδανική!»

Για την Άννα Βίσση: «Έχω κουραστεί όλο αυτό το διάστημα. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται για ένα σόου καταπληκτικό. Με ενδιαφέρει αυτό που θα δω να είναι αληθινό. Μου άρεσε που είδα τη σταρ Βίσση να μιλάει με την κόρη της και να λέει: “περάσαμε ό, τι περάσαμε, αλλά είμαστε εδώ”»

Share |