Ζ. Κουτσελίνη: Ποια αστέρια της TV... "καρφώνει"; Συνεργασία - έκπληξη με παρουσιάστρια!

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ανέβασε στο facebook η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία γνωρίζει την τηλεόραση και τα αστέρια της όσο λίγοι! Η πρώην διευθύντρια του Άλτερ προφανώς "φωτογραφίζει" κάποιους και κάποιες σταρ της TV:

«Η Κορυφή φέρνει αλαζονεία. Νομίζεις ότι όλος ο κόσμος κινείται γύρω σου. Δεν βλέπεις την αλήθεια. Ξεχνάς εύκολα. Κινείσαι με υπερβολική ταχύτητα. Σπας όλα τα κοντέρ. Τυφλώνεσαι και τυφλώνεις. Αγαπάς και περιμένεις αντάλλαγμα. Δίνεις και περιμένεις πάντα τα ρέστα. Ο δρόμος προς την κορυφή... Θέλει σωστό κουμάντο και δυνατούς συνεργάτες. Θέλει να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον σέβεσαι. Να μην περιμένεις πάντα τα ρέστα. Να αφήνεις μπουρμπουάρ. Η διαδρομή της πτώσης θέλει τσαγανό. Θέλει σε όλη τη διαδρομή να θυμάσαι από πού ξεκίνησες… Να μάθεις να μοιράζεσαι. Να δώσεις στους νεότερους τα σκήπτρα όταν είσαι ακόμη ψηλά. Τότε μόνο τα δίνεις εσύ. Σε άλλη περίπτωση σου τα παίρνουν αναγκαστικά, με βία. Αν ήσουν καλός δάσκαλος θα φανεί στους μαθητές σου...»

Εν τω μεταξύ, όπως διαβάσαμε, η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκινάει σύντομα και ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τη φίλη της Μαρία Μπεκατώρου! Θα... πέσουν τα τσιμέντα από το γέλιο και τις αποκαλύψεις! Παράλληλα θα ηγηθεί και κάποιων site που πρόκειται σύντομα να στηθούν και φυσικά ετοιμάζει πυρετωδώς τη σχολή της για... εν δυνάμει παρουσιαστές!

Share |