Υπουργοί ... κολλημένοι με το κινητό-Χιλιάδες ευρώ οι χρεώσεις κάθε μήνα

Σταθερά μέσα στην τριάδα της... πολυλογίας οι κύριοι Πάγκαλος και Παμπούκης, πρωταθλήτρια των εξόδων στα κινητά η πρώην υπουργός Κ. Μπαντζελή.Φαίνεται δεν είναι μόνο το... prive ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που όλοι μας πληρώσαμε για να κάνει τέσσερις πτήσεις σε μια μέρα ο κ. Πάγκαλος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης όταν λέει “μαζί” τα φάγαμε” το εννοεί.
Κάθε μήνα όπως δείχνουν τα στοιχεία πληρώνουμε αρκετές χιλιάδες ευρώ για το κινητό και τα σταθερά του. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Θ. Πάγκαλος χρέωσε με μόνο δύο λογαριασμούς κάπου τέσσερις χιλιάδες ευρώ τον προϋπολογισμό αφού για το κινητό του πληρώσαμε 2.531,38 ευρώ και άλλα 1.400 για το σταθερό του
“Αξεπέραστος” όμως παραμένει ο λογαριασμός κινητού της κ. Μπατζελή πυο ως υπουργός χρέωσε το κινητό της με 4.128,15 ευρώ τα οποία φυσικά πλήρωσε ο ελληνικός λαός.
Από τους εν ενεργεία υπουργούς σοβαρή υποψηφιότητα να κερδίσει τον κ. Πάγκαλο, θέτει ο κ. Παμπούκης με λογαριασμούς της τάξης των 2.690 ευρώ.

Όλα αυτά την ώρα που άλλοι υπουργοί κάνουν λογαριασμούς ... ανθρώπινους. Η Τίνα Μπιρμπίλη δηλαδή έχει λογαριασμούς περί τα 277 ευρώ. Και αυτά τα χρήματα ο ελληνικός λαός τα πληρώνει αλλά ανήκουν στη σφαίρα του... λογικού.

Η απάντηση του Θ. Πάγκαλου
Από το γραφείο του Αντιπροέδρου διευκρινίζεται ότι οι λογαριασμοί δεν αφορούν σε ένα κινητό και σε ένα σταθερό τηλέφωνο, αλλά συνολικά στα κινητά και σταθερά τηλέφωνα της Αντιπροεδρίας. Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο μέσος όρος κόστους για κάθε κινητό είναι 79 ευρώ, ενώ χαρακτηρίζεται απόλυτα λογικός ένας λογαριασμός περίπου 1.400 καθώς αφορά σε 32 γραμμές του γραφείου.
 

 

newsit.gr

Share |