Υπηρεσίες καθαρισμού από τη GRGENESIS!

Μια από τις κυριότερες δραστηριότητες της GRGENESIS είναι οι υπηρεσίες καθαρισµού. Ο κάθε επιχειρησιακός τομέας έχει τις δίκες του ιδιαιτερότητες όσο αφορά τον καθαρισμό. Η GRGENESIS με την εμπειρία της, την εκπαίδευση του προσωπικού της και την τεχνογνωσία της, προσαρμόζει τα προγράμματα καθαρισμού στον κάθε τομέα, για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Αρχικός, γενικός και καθημερινός καθαρισμός (δαπέδων, υαλοπινάκων, εξωτερικών χώρων, µηχανογραφικού εξοπλισµού, Η/Υ, επίπλων, διαχωριστικών πάνελ κλπ) Καθαρισµός & απολύµανση χώρων υγείας και υψηλού κινδύνου (χειρουργείων, ΜΕΘ κλπ) Προμήθεια και διαχείριση αναλωσίμων υλικών

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε σε μεγάλους εργοστασιακούς χώρους, βιομηχανίες τροφίμων και εμπορικά κέντρα.


Η εταιρία GRGENESIS και τα στελέχη της, με την πολυετή τους εμπειρία σε στατικές και εποχούμενες φυλάξεις, θέτουν πλέον υψηλά στάνταρ στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, αναβαθμίζοντας και υλοποιώντας την απομακρυσμένη επιτήρηση φυλασσόμενων στόχων με το νέο κέντρο λήψης εικόνας. Μία υπηρεσία η οποία έρχεται να δώσει περαιτέρω ασφάλεια και  αρτιότερο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος από την φυσική παρουσία υπαλλήλου ασφαλείας.

Κατόπιν παρότρυνσης των κ.κ. Πελατών της, αφουγκραζόμενη παράλληλα και τις ανάγκες της αγοράς, επέκτεινε τις δραστηριότητές της τόσο στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού όσο και σε υπηρεσίες Facilities, επενδύοντας τόσο σε εξειδικευμένο εξοπλισμό όσο και στην επιμόρφωση του προσωπικού της.

Τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της πέραν των αρχικών προσόντων που πρέπει να διαθέτουν, εκπαιδεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογως των εξελίξεων.

Οι υπηρεσίες μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, ώστε μια ομάδα ειδικευμένων συμβούλων να σας επισκεφτεί και να σας ενημερώσει για τις δραστηριότητες του ομίλου μας. Τηλεφωνικό κέντρο: 210-5777.000 (09:00 - 17:00).

Share |