Υπέροχα τραγούδια και άφθονο γέλιο στο... "Ρυθμός Stage"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο RythmosStage με τους Γιώργο Αλουπογιάννη, Βαγγέλη Ασημάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Παντελή Καναράκη και Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

Ο RythmosStage γέμισε με φίλους αλλά και γνωστούς εκπρόσωπους της καλλιτεχνικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την θεαματική αυτή παράσταση όπου επικράτησε το αδιαχώρητο και κατάχειροκροτήθηκε από το κοινό.
 
Μια νύχτα γεμάτη κέφι, χορό, χαμόγελα και πολλά χειροκροτήματα… όπως ακριβώς είναι κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο RythmosStage με αυτό το τελείως διαφορετικό πρόγραμμα που έχει ενθουσιάσει τους πάντες! Μια απολαυστική μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη και παρείστικη διάθεση.
Ο Παντελής σκηνοθετεί, παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει ‘’τα πιο μεγάλα πράγματα’’, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο λέει ‘’ εγώ τι κάνω εδώ ? ‘’
Μια παρέα απλά αποφασίζει να ενώσει την διάθεση, το ταλέντο, την διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή. Με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό και το παρουσιάζουν στην σκηνή του RythmosStage στην Ηλιούπολη.
 
Μια μουσική παράσταση διαφορετική από τις άλλες που δεν πρέπει να χάσει κάνεις!!!

RythmosStage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9750060
Είσοδος: 15€ με ποτό
Share |