Υπ' ατμόν για τη νέα καθημερινή σειρά του Mega!

Μπορεί η εποχή να είναι πολύ δύσκολη για πρίγκιπες όμως φαίνεται ότι ...οι "Βασιλιάδες" είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το κοινό τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κώστας Κόκλας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Ζέτα Δούκα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Μίνα Ορφανού, η Μάρθα Καραγιάννη κ.ά. σύμφωνα με πληροφορίες προορίζεται να αντικαταστήσει τη χειμερινή σεζόν την "Ζωή της άλλης".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso", τα γυρίσματα της σειράς που ξεκίνησαν τον Μάρτιο και διήρκεσαν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ξεκινούν και πάλι μέσα στις επόμενες ημέρες. Στο νέο κύκλο γυρισμάτων το σενάριο προβλέπει και αρκετές guest εμφανίσεις.

Για τις ανάγκες της σειράς χρειάστηκε να στηθούν δύο τεράστια πλατό, το ένα στο Μαρούσι και το άλλο στα Μελίσσια, προκειμένου να μπορούν να γίνονται τα γυρίσματα με μεγαλύτερη ευκολία. Εκεί έχουν φτιαχτεί τα σπίτια, τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλά εξωτερικά, παρ' όλο που είναι καθημερινό.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας βρίσκεται ένας έμπορος ψαριών που μέσα σε μία νύχτα γίνεται πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρείας. Τα μέλη της φτωχής οικογένειας του (Βασιλιάδες) γίνονται εκατομμυριούχοι και έρχονται σε σύγκρουση με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.
real.gr
 

Share |