Αν υιοθετήσεις ένα αδέσποτο, να ξέρεις ότι θα σ’ αγαπάει για πάντα!

Αν υιοθετήσεις ένα αδέσποτο, να ξέρεις ότι θα έχεις κάποιον κοντά σου που θα σ’ αγαπάει για πάντα.

Που δε θα σ’ εγκαταλείψει ποτέ,
που δε θα σε προδώσει ποτέ,
που δε θα σε ξεχάσει ποτέ
και που θα σ’ ευγνωμονεί σ’ όλη του τη μικρή ζωή
για το καλό που του έκανες ….

Αλλά και εσύ από την μεριά σου δεν θα πρέπει:

να το εγκαταλείψεις ποτέ
να το ξεχάσεις ποτέ ή
να το κακομεταχειρίζεσαι.

Γι’ αυτό σκέψου το καλά πριν. Μην το πάρεις
και κάποια στιγμή το μετανιώσεις και βαρυγκωμήσεις γι’ αυτό.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τον πρωτοποριακό τρόπο με τον οποίο περιποιείται η Μαρία Κορινθίου τα σκυλάκια της, χωρίς κόπο...

H Aussie Pet Mobile. είναι μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρία με πολλά τιμητικά βραβεία, και νούμερο 1 στον κλάδο της, που εξειδικεύεται στον κινητό καλλωπισμό κατοικίδιων, και αναπτύσεται ραγδαία δια της μεθόδου Franchise.

Η εταιρία δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που αγαπούν τα κατοικίδια αλλά και σε άτομα τα οποία είναι πεπεισμένα ότι θέλουν να αναπτύξουν δική τους επιχείρηση προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καλλωπισμού κατοικίδιων.

H Aussie Pet Mobile GR αποτελεί μια πρωτοποριακή στρατηγική επιλογή για επιχειρηματίες που θα μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία και με μεράκι και διάθεση θα καταξιωθούν επαγγελματικά.

Ιδανική για όσους δεν έχουν καθόλου χρόνου και θέλουν η φροντίδα του κατοικιδίου τους να γίνεται... κατ' οίκον! Δείτε τι κάνει η εκπληκτική μονάδα κατοικιδίων και επωφεληθείτε των μεγάλων προσφορών στο 801 11 14900 ή μπείτε στο www.aussiepetmobile.gr

Share |