Χρουσαλά - Πατίτσας: Παρακολούθησαν αγώνα του NBA στην Αμερική

Μπορεί σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια το ζευγάρι να έχει εγκατασταθεί μόνιμα και πάλι στην Ελλάδα, ωστόσο, κάθε λίγο και λιγάκι παίρνει το αεροπλάνο και επισκέπτεται νέους προορισμούς. Αυτή τη φορά, λοιπόν, οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μανχάταν, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για να ζήσουν νέες εμπειρίες.

Το υπερατλαντικό αυτό ταξίδι πραγματοποιήθηκε για χάρη της νέας συλλογής με σανδάλια που σχεδιάζει η Μαριέττα και η οποία διατίθεται σε ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο και να κάνουν βόλτες στην 5th Avenue και στο Soho, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στη σχέση τους.

Το βράδυ (ώρα Ελλάδος) της Τρίτης, η Μαριέττα και ο Λέοντας επέλεξαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα του NBA, μιας και οι δύο είναι λάτρεις του αθλητισμού. Φόρεσαν, λοιπόν, τα αθλητικά τους και βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου απόλαυσαν έναν αγώνα μπάσκετ και ενθουσιάστηκαν πολύ με την όλη διοργάνωση.

Ως λάτρης των social media και ξετρελαμένοι από αυτό που βίωσαν εκεί, δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο. Μεταξύ άλλων, πόζαραν αγκαλιασμένοι δηλώνοντας «NBA Lovers» , ενώ ο Λέων Πατίτσας δεν δίστασε να μπει ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο για να ρίξει μερικά… καλάθια.

Share |