Χριστίνα Μαραγκόζη: Συμβουλές ομορφιάς απο τον Κώστα Αλεξάνδρου! (φωτο)

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις με αφορμή το νέο της τραγούδι "Τα παίζω όλα" που έχει ήδη αγαπηθεί, η αγαπημένη Χριστίνα Μαραγκόζη επέλεξε να κάνει μια θεραπεία βιταμινών στο πρόσωπο, τη γνωστή μεσοθεραπεία που το διάλυμα περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών με κύριες τη βιταμίνη C,E, A και D Η τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή επισκέφτηκε τον  ο Κώστας Αλεξάνδρου Κώστας Αλεξάνδρου πλαστικό χειρουργό και έναν  από τους κορυφαίους γιατρούς στη χώρα μας στον τομέα της κρανιοπροσωπικής χειρουργικής ο οποίος της έδωσε και συμβουλές καθημερινής  φροντίδας. 

Η Χριστίνα Μαραγκόζη διανύει μια πολύ καλή περίοδο αφού έχει πολλές προτάσεις για εμφανίσεις ενώ το κομμάτι "Τα παίζω όλα" σε μουσική του Στέλιου Μαρή και σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση είναι  αναμφισβήτητα  καλοκαιρινό χορευτικό τραγούδι που θα σας ξεσηκώσει. 

Η φωνή της πάντα κρυστάλλινη, και το νάζι της στα ύψη, κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από ένα video clip που μας δείχνει καλοκαιρινές εικόνες και τη ζωντάνια της. Το νέο single "Τα παίζω όλα" κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Share |