Χριστίνα Λαμπίρη: «Η Μενεγάκη είναι η τηλεθέαση από μόνη της»

Φέτος διανύει την ένατη τηλεοπτική σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του Star και αποφάσισε να συνεχίσει στην ίδια ζώνη αλλά αλλάζοντας την θεματολογία της εκπομπής. Ο λόγος για την Χριστίνα Λαμπίρη που μίλησε για το τηλεοπτικό σκηνικό και για τις φήμες που την θέλουν να είναι σε κόντρα με Στεφανίδου και Μελέτη.

Για ποιο λόγο άλλαξε η θεματολογία της εκπομπής και αν είχε φτάσει πέρυσι στο σημείο να πει ότι “δεν γίνεται άλλο έτσι” η ίδια απαντάει: «Με ενοχλούσε να κάθονται σε ένα πάνελ πέντε άνθρωποι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, και να σχολιάζουν. Το είπα εμμέσως πλην σαφώς και δημόσια. Με είχε κουράσει πολύ». Παραδέχεται πως της αρέσει πολύ φέτος η εκπομπή της και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο.

Για το αν ανησύχησε με τα δημοσιεύματα που την θέλανε να αλλάζει ζώνη με την έλευση της Τατιάνας δηλώνει: «Είχα ανησυχία και αγωνία για το τι θα συμβεί, γιατί διάβαζα δημοσιεύματα ότι μετακινούμαι στην πρωινή ζώνη. Ήταν μια αλλαγή που δεν με έβρισκε σύμφωνη. Επικοινώνησα με τον σταθμό και μου είπαν “Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεν ξέρουμε πως προέκυψαν αυτά τα δημοσιεύματα. Συνεχίζεις κανονικά το μεσημέρι”».

Με την έλευση της Τατιάνας στο STAR τ η Ελεονώρα είχε γράψει στη προσωπική της σελίδα στο Facebook θέλοντας να διαψεύσει πως υπήρχε κόντρα, πως η Τατιάνα την έβγαλε στην tv και να ψάξουν αλλού για ξεκατίνιασμα και φήμες θέλανε να «φωτογραφίζει» την Χριστίνα. Η ίδια πάνω σε αυτό είπε: «Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεται. Δεν μπορώ να σχολιάσω όσα έχει γράψει. Αν πρέπει να το σχολιάσω, σε καμία περίπτωση δεν ήταν για μένα. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με την Τατιάνα. Το φωνάζω χρόνια τώρα και νομίζω και η ίδια το έχει ξεκαθαρίσει».

Για το αν έχουν συναντηθεί να πιούν καφέ με τις εν λόγω κυρίες εξομολογείται: «Με την Ελεονώρα είμαστε “μεσοτοιχία” οπότε έχουμε καθημερινή επαφή και καλημέρα. Η Τατιάνα είναι από την άλλη πλευρά και δεν έχει τύχει να την δω. Γιατί πρέπει να πιω καφέ με τη Τατιάνα; Είμαι σίγουρη , ότι αν θέλει να μου πει κάτι θα με πάρει τηλέφωνο. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο».

Για το πρωινό του Mega με τους Λιάγκα-Σκορδά θεωρεί πως είναι δυο άτομα πολύ ικανά και πως θα πάνε πολύ καλύτερα από την περσινή 5άδα.Ενώ δεν μπορούσε να λείπει από την συζήτηση Ελένη Μενεγάκη. Η Χριστίνα πιστεύει πως θα κερδίσει φέτος την πρωτιά η Ελένη λέγοντας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η τηλεθέαση από μόνη της, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Το γεγονός ότι η Ελένη βγήκε πρώτη στα νεανικά κοινά ήταν δική της νίκη αποκλειστικά. Έχω την εντύπωση πως η Ελένη θα αγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά για να αποδείξει ότι δεν έχει χάσει την αίγλη και την πρωτιά της».
Πηγή:ΕΓΩ
photo: Thomas Chrysochoidis(www.thomas.com.gr)

Share |