Χριστίνα Κολέτσα: Γιατί απειλεί με μηνύσεις;

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, η Χριστίνα Κολέτσα. Άστραψε και βρόντηξε με τις φήμες και όσα της καταλογίζουν και βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Ποιοι την ενόχλησαν και γιατί τους απειλεί με μηνύσεις η τραγουδίστρια;

Η Χριστίνα Κολέτσα φανερά ενοχλημένη με διάφορα δημοσιεύματα που τη θέλουν κατά καιρούς να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα, ετοιμάζεται, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να πάρει τα μέτρα της βάζοντας τέλος με τη βοήθεια του δικηγόρου της.

Η αφορμή, σύμφωνα με την "Espresso", για να ξεχειλίσει το ποτήρι δόθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν η Χριστίνα πήγε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη της Χριστόδουλο Σιγανό. Αμέσως μόλις τους είδαν μαζί, κακές γλώσσες έσπευσαν και άφησαν να διαρρεύσει ότι πρόκειται για το νέο ειδύλλιό της, κάτι βέβαια που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Δεν κάνω τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από τον οποιονδήποτε. Πλέον οτιδήποτε τέτοιο μου κάνει κακό, εκτός κι αν τελικά γίνεται γι΄αυτό το σκοπό, και αυτό θα ήταν πολύ λυπηρό... Όποιος ενδιαφέρεται για το αν εγώ έχω κάποιο δεσμό με το Χριστόδουλο Σιγανό ή οποιονδήποτε άλλον είναι για μένα "κοινό" στο οποίο δεν απευθύνομαι!»

Share |