Χ.Φερεντίνος: «Θα ήθελα τον Ψινάκη στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο"»

Για την οικονομική κρίση, την τηλεόραση, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «Πρωινό ΑΝΤ1» μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι πολύ θα ήθελε τον Ηλία Ψινάκη στο σόου λέγοντας ότι ο μάνατζερ «είναι σήμα κατατεθέν» ενώ αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί το όνομα του τρίτου κριτή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε και για τη χημεία που έχει πλέον με τους συνεργάτες του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Είμαστε τέσσερις μήνες μαζί και έχουμε αρχίσει πια να καταλαβαίνουμε ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου. Ήταν δύσκολο. Το να έχεις μια παρέα ετερόκλητη και να πρέπει να γίνει μια παρέα ομοιογενής, που να έχει ταχύτητα σε ό,τι λέει, να έχει αντίληψη, να μπορεί να μιλάει και να είναι κατανοητή, είναι κάτι που επιτυγχάνεται με την τριβή. Και νομίζω ότι σε εμάς το αποτέλεσμα φαίνεται τώρα».

Ο παρουσιαστής δίνει τη δική του απάντηση στην ερώτηση αν θα συζητούσε το ενδεχόμενο να συνεχίσει και του χρόνου το πρωινό. «Απλώς θα το συζητούσα. Γνωρίζοντας και πόσο δύσκολο πλέον είναι να έχεις δουλειά στην τηλεόραση – δεν είναι όπως παλιά, που είχες πολλές επιλογές. Αλλά θα το σκεφτόμουν, γιατί είναι ένα project καθημερινό, που απαιτεί συνέπεια και αφοσίωση».

Share |