Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Επιπλώνουν το σπίτι τους!

Την ερωτική τους φωλιά στη Γλυφάδα έχουν δημιουργήσει, σύμφωνα με τη RealLife, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στη μεζονέτα που είχε αγοράσει ο τραγουδιστής πριν από έξι μήνες. Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποφασίσει να αλλάξει και τη διακόσμηση, επιλέγοντας νέα έπιπλα και φωτιστικά.

Ξέγνοιαστοι, χαρούμενοι και πολύ ευδιάθετοι, Μιχάλης και Ζέτα, αποθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό να βγαίνουν από κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Αλίμου, αφού πρώτα είδαν ένα προς ένα τα έπιπλα που υπήρχαν στην έκθεση. Οι παραγγελίες που έκαναν ξεπερνούσαν τις 20.000€ και θα παραδοθούν σε ένα μήνα από τώρα καθώς τα έπιπλα έρχονται από το εξωτερικό.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, επισκέφτηκαν και τον πρώτο όροφο του εν λόγω καταστήματος όπου εκτίθενται έπιπλα παιδικού δωματίου. Πολλοί ίσως συνδυάσουν το γεγονός αυτό με τις φήμες που ήθελαν την ηθοποιό να είναι έγκυος, όμως η RealLife διευκρινίζει πως θέλουν να κάνουν κάποια δώρα σε ανήψια του Μιχάλη στην Κύπρο.

Share |