Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Είναι τρείς μήνες μαζί!

Το loveradio.gr εξασφάλισε αποκλειστικά προδημοσίευση του εξωφύλλου του Κυπριακού περιοδικού Beautiful People, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή με εξώφυλλο τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάτω από τον τίτλο «Είναι 3 μήνες μαζί. Η Ζέτα Μακρυπούλια γέμισε την αγκαλιά του δημοφιλούς και αγαπημένου Κύπριου καλλιτέχνη».

 
Σύμφωνα με το Beautiful People : «από τις αρχές του καλοκαιριού οι συναντήσεις του Μιχάλη με την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια στο εξοχικό του στη Σαντορίνη και στην Πάρο , γίνονταν όλο και πιο συχνές. Ενώ πολλοί έλεγαν ότι είναι απλώς φίλοι, οι δυό τους έγιναν αχώριστοι και το σημαντικότερο ήθελαν η σχέση αυτή να μείνει μεταξύ τους. Ένας έρωτας που προστατεύτηκε ακόμη κι από τα πιο στενά τους πρόσωπα αφού ήταν το μεγάλο μυστικό του καλοκαιριού».
 

Σύμφωνα με το κυπριακό περιοδικό, ο Μιχάλης και η Ζέτα αυτό το καλοκαίρι ήταν μαζί και στην Κύπρο και στο Βερολίνο, όπου ο τραγουδιστής πήγε για να προωθήσει το νέο αγγλόφωνο του δίσκο. Το άρθρο του Beautiful people που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή καταλήγει ως εξής: « Όπως γίνεται κατανοητό, η σχέση του super star του ελληνικού τραγουδιού και ίσως του μεγαλύτερου Έλληνα καλλιτέχνη με την ωραιότερη ίσως Ελληνίδα της show biz , είναι μια είδηση βόμβα την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρύψει όσο αυτό ήταν δυνατόν, επιβεβαιώνοντας έτσι και τη σοβαρότητα της υπόθεσης». 

 

Πηγή:loveradio.gr

Share |