Χάρης Βαφειάς: Δείτε την 23 χρονη κούκλα που έκλεψε την καρδιά του! (φωτό)

Ο νεότερος μάγος της ελληνικής ναυτιλίας και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες γνώρισε τη γυναίκα που του άλλαξε ρότα στην προσωπική του ζωή. Η 23χρονη αρχιτέκτονας Έμιλυ Λαγουνάρη είναι η αιτία που ο Χάρης Βαφειάς βάζει με τον πρόσφατο αρραβώνα τους τα θεμέλια για το γάμο τους το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο "Χάρι Πότερ" της ναυτιλίας παντρεύεται! Έτσι αποκαλούν τον Χάρη Βαφειά οι Αμερικανοί αναλυτές, επειδή ηλικιακά είναι ο νεότερος διευθύνων σύμβουλος εισηγμένης ναυτιλιακής εταιρείας στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, αλλά και από τους μικρότερους στη διαχείριση εταιρειών στον κόσμο. Στα 33 του χρόνια ο Χάρης Βαφειάς έχει καταφέρει όσο λίγοι στο σκληρό χώρο των εφοπλιστών να συνδέσει το όνομά του με την επιτυχημένη του επενδυτική δραστηριότητα στη ναυτιλία, στο real estate και πρόσφατα στο χώρο των Media. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή ο όμιλός του μέσω των τριών θυγατρικών του διαχειρίζεται 72 πλοία, από τα οποία τα 8 είναι υπό κατασκευή.

Στο λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ ο Χάρης Βαφειάς είναι ευρύτερα γνωστός για το προσωρημένο στιλ του και το ιδιαίτερο Lifestyle του. Μέχρι πρόσφατα, σύμφωνα με το περιοδικό "Ciao", ο νεαρός εφοπλιστής ανήκε στην κατηγορία των ορκισμένων εργένηδων και από το πλευρό του είχαν παρελάσει οι ομορφότερες Ελληνίδες. Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες εβδομάδες διαμόρφωσαν την εικόνα ενός ανθρώπου που ξέρει να ζει έντονα την κάθε στιγμή. Ο θάνατος του καλύτερου του φίλου τον περασμένο Οκτώβρη, ωστόσο, έκανε τον Χάρη να δει με άλλο μάτι τη ζωή.

Η γνωριμία του Χάρη με τη γοητευτική 23χρονη αρχιτέκτονα μετράει ήδη σχεδόν πέντε χρόνοα. Συναντήθηκαν τότε σε κοσμικό event, μέσω κοινών φίλων και το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο από την πρώτη ματιά. Και οι δύο, όμως, είχαν εκείνη την περίοδο διαφορετικούς συντρόφους και παρέμειναν απλά δύο καλοί φίλοι. Ο Χάρης και η Έμιλυ ήρθαν πιο κοντά το δύσκολο καιρό λίγο μετά το χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, που έτυχε να είναι και οι δύο πρόσφατα χωρισμένοι από σχέσεις τους, άρχισε το φλερτ να εξελίσσεται σε θυελλώδη έρωτα. Χωρίς τον Νίκο πια στη ζωή, ο Χάρης αναθεώρησε τις απόψεις του για το Night life. Η Έμιλυ Λαγουνάρη, η οποία εργάζεται σε κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο των βορείων προαστίων, με διακριτικότητα και χαμηλούς τόνους μπήκε αθόρυβα στη ζωή του, με αποκορύφωμα πριν λίγες εβδομάδες τον αρραβώνα τους στην οικία Βαφειά στην Εκάλη, όπου οι δυο τους, ενώπιον μόνο των γονέων τους, επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Share |