Χαμός στην αποχώρηση του J2US με Γιαννόπουλο – Μπακοδήμου!

Εκτός J2US βρίσκονται από σήμερα ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου. Αφού ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχωρεί, οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να ανοίγει διάλογο με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Γ.Γ.: Όταν ήρθα στο γραφείο να με ρωτήσουν “ποιους σκέφτεσαι για τραγουδιστές;” είπα ένα όνομα, Δήμητρα Γαλάνη. Μου λένε “είναι δυνατόν να έρθει η Γαλάνη;”. Εγώ αυτή ονειρεύομαι. Να έρθει σε αυτό το παιχνίδι η Γαλάνη, ο Νταλάρας, μεγάλοι τραγουδιστές και να διαγωνίζονται με επωνύμους.

Μ.ΜΠ.: Καταλαβαίνω αυτό που είπες, αλλά άθελά σου, ο τρόπος που διατυπώθηκε, για μένα, πρόσβαλε τους τραγουδιστές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή.

Γ.Γ.: Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν πρόσβαλα κανέναν συνάδελφο που διαγωνίστηκε. Είπα ότι ήρθα να διαγωνιστώ, έχοντας γνώση το ποιος είμαι, ποιος είναι στην επιτροπή και τι είναι το παιχνίδι. Όταν μου είπαν “ποια τραγουδίστρια;” είπα τη Γαλάνη.

Β.ΣΤ.: Αφού είχες αυτή την ιδέα γιατί δεν πήρες τη Γαλάνη να της κάνεις πρόταση, αλλά πήρες τη Δέσποινα;

Γ.Γ.: Εγώ τραγουδάω από Φοίβο και Βανδή μέχρι Νταλάρα και Σαββόπουλο. Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, με ξέρει ο Σταμάτης. Προσδοκώ μια μέρα να είναι τόσο μεγάλοι οι διαγωνιζόμενοι, δεν υποτιμώ τη Δέσποινα, πάμε παρακάτω…

Share |