Χ. Χριστόπουλος: «Όποιος γνωρίζει την Ευγενία ξεχνάει ότι είναι παντρεμένη»

O μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του που κρατάει 24 χρόνια, οι γυναίκες, η ψυχανάλυση και η Ευγενία Μανωλίδου… Ο λόγος για τον Χάρη Χριστόπουλο, που απόψε στις 20:00 μιλά στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή του «Movies & Stars» στο MTV για όλα και αποκαλύπτει τον πραγματικό Χάρη!

Μιλώντας για τις σχέσεις, ο γνωστός φωτογράφος μόδας και κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναφέρει: «Δε μετράω τις σχέσεις που έχω κάνει, αλλά νιώθω πολύ χορτασμένος. Ποτέ δεν υπήρξε γυναίκα που να θέλω να κατακτήσω και να μην το καταφέρω. Μπορεί να μην είναι 1000, αλλά πρέπει να είναι σίγουρα 2-3 εκατοντάδες. Είμαι της ποιότητας» και συνεχίζει: «Εγώ ερωτεύομαι εγκεφαλικά, το έχω ξεχωρίσει το σαρκικό. Ο μεγαλύτερος έρωτας που έχω ζήσει κρατάει 24 χρόνια. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα, 24 χρόνια να σκέφτεσαι έναν άνθρωπο και να είσαι ερωτευμένος με την ύπαρξή του».

Για την ψυχανάλυση: «Και στους 3 ψυχαναλυτές που πήγα τους τρέλανα. Στο τέλους μιλούσαν περισσότεροι αυτοί και εγώ άκουγα. Είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος κι ας δίνω την εντύπωση του πληθωρικού. Περνάω ατελείωτες ώρες μόνος μου. Όταν φωτογραφίζω, υπάρχουν στιγμές που έχω αναστατωθεί και έπρεπε να απομακρυνθώ για λίγο, να κάνω ένα κρύο ντους. Τρελαίνομαι να μυρίζω τα κορίτσια, πάντα ήθελα να ακούω τι λένε, τα μυστικά τους».

Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου; «Από την πρώτη στιγμή που την είδα στην τηλεόραση, κατάλαβα ότι έχει μέλλον. Δεν ξέρεις αν πρέπει να την αντιπαθείς ή να τη λατρεύεις. Αυτή η μείξη την κάνει πολύ εμπορική. Πολλοί φίλοι μου είναι ερωτευμένοι μαζί της. Μου κάνει εντύπωση, δεν είμαι όμως και ο μέσος όρος. Είναι σέξι, σε βαθμολογία θα της έβαζα 7 με 8 γιατί μπορεί να μην είναι bimbo ή να έχει εκρηκτικό σώμα με τις καμπύλες, αλλά είναι πολύ κομψή και  έχει μία ακαταμάχητη θηλυκότητα και μια γλυκιά αφέλεια που την κάνει πολύ ερωτική. Όποιος τη γνωρίζει ξεχνάει ότι είναι παντρεμένη. Άλλωστε το γεγονός ότι κάποια είναι παντρεμένη δε σημαίνει ότι σταματάς να έχεις ορμές για εκείνη».

Share |