Χ. Χολίδης-Δ. Νομικού: Τα "καυτά" φιλιά στη Μύκονο! Δείτε φωτογραφίες...


Η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός τραγουδιστής έζησαν τον έρωτά τους στη Μύκονο και αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι φωτογραφίες του "Hello"!  Ειδικά οι τελευταίες επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τη σχέση τους...

Ο Χρήστος Χολίδης ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι το κυκλαδίτικο νησί, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του και λίγους καλούς φίλους που τον συνόδευσαν σε αυτή τη μικρή "απόδραση". Όσον αφορά τη διαμονή τους, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η παρουσιάστρια επέλεξαν ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή Άη Γιάννης, ενώ τα βράδια κυκλοφορούσαν με διαφορετική παρέα και αργότερα συναντιόντουσαν σε αγαπημένα τους στέκια στα Ματογιάννια.

Παρά τη διακριτικότητά τους, ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί μαζί, ο φακός του "HELLO!" τους εντόπισε στους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος και κατέγραψε προσωπικές τους στιγμές. Το ζευγάρι συνήθιζε να ξεκινά τη μέρα του παίρνοντας πρωινό με θέα το απέραντο γαλάζιο. Αμέσως μετά, σειρά είχαν οι βουτιές στην πισίνα, όπου οι δυο τους, ήρεμοι και ξεκούραστοι, έδειχναν να απολαμβάνουν αρκετή ώρα το δροσερό νερό και την ηλιοθεραπεία, ενώ συχνά βρίσκονταν δίπλα στους φίλους τους, συζητώντας όλοι μαζί για όσα τους απασχολούν.

Η παραμονή του δημοφιλούς τραγουδιστή στο κοσμοπολίτικο νησί κράτησε μόνο τρεις μέρες, καθώς είχε "ραντεβού" με τους θαυμαστές του στην Κρήτη, για ακόμη μία επιτυχημένη εμφάνιση, στην Ιεράπετρα.


Share |