Χ. Παναγιωτόπουλος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Μega»

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε o Χρήστος Παναγιωτόπουλος, στους 24 δημοσιογράφους που αποχώρισαν από το μεγάλο κανάλι μετά από πολλά χρόνια εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό. Ο Διευθυντής Ειδήσεων του Mega, χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο και ευχαρίστησε προσωπικά τους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντάς τους “οικογένεια”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο που ανήρτησε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στην ιστοσελίδα aixmi.gr

“Η 31η Μαΐου είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Επιτρέψετε μου, λοιπόν, να γράψω δυο προσωπικά λόγια.

Αποχωρούν 24 δημοσιογράφοι, παραγωγοί και εργαζόμενοι στην υποστήριξη των Ειδήσεων από το Μega και τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης, της οποίας είμαι επικεφαλής τα τελευταία εννέα χρόνια.

Οι συνάδελφοί μου φεύγουν αρνούμενοι να αποδεχθούν τη μείωση των αποδοχών τους -που η οικονομική δυσπραγία και του Μega επιβάλλει- και φοβούμενοι ότι στο μέλλον -αν αλλάξει επί τα χείρω ο νόμος, πράγμα καθόλου απίθανο- μπορεί να μην καταφέρουν να πάρουν το σύνολο της αποζημίωσής τους.

Θέλω και δημόσια να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς. Συνταξιδέψαμε επί πολλά χρόνια -με κάποιους 20 ή και 21- ζήσαμε πολλά, καλά και κακά, επιτυχίες και αποτυχίες.

Είχαμε γίνει μια οικογένεια. Με τις χαρές και τις λύπες, τις γκρίνιες και τα πειράγματα, τους τσακωμούς και τις αγκαλιές μας.

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί χωρίς τη δική τους συμβολή τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει. Προσέφεραν το περίσσευμα της γνώσης τους, του ταλέντου τους, της ψυχής τους. Δούλεψαν αργίες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές, Πάσχα, έκοψαν από τις άδειές τους μέρες για να μη λείπουν από το ρεπορτάζ, ξενύχτησαν στο δρόμο για να πάρουν μια δήλωση ή ένα πλάνο.

Φεύγουν, παίρνοντας μαζί τους ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι της ψυχής μου.

Δεν τους λέω «αντίο», το αντίο φέρνει μαζί του το παγωμένο αγέρι του «για πάντα». Και δεν θέλω αυτός ο αποχωρισμός να είναι παντοτινός.

Προτιμώ να τους πω «γειά χαρά. Και στο επανιδείν».

Ποιοι φεύγουν:

Σταύρος Καπάκος

Μαρία Καρχιλάκη

Μαρία Παπουτσάκη

Αθηνά Κουφοπάνου

Μαίρη Λαμπαδίτη

Θάνος Πασχάλης

Μαργαρίτα Βεργολιά

Κώστας Καζακόπουλος

Αθανασία Ανεζάκη

Μαίρη Ορφανίδη

Δημήτρης Παπαντωνίου

Μαριλένα Γεραντώνη

Σταμάτης Γιαννίσης

Ανδρέας Παπαδημητρίου

Νατάσα Κιουτσούκη

Ελένη Μπιμπίκου

Γιώργος Θαναηλάκης

Μαρία Κατσαμακίδου

Παναγιώτης Δερνέλης

Στάμος Προύσαλης

Ελένη Δημητρακοπούλου

Πριν από λίγες ημέρες έφυγαν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος (θα συνεχίσει, ωστόσο, να μεταδίδει αγώνες για το Μega), ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος”

Share |