Χ. Δάντης - Χ. Κωστόπουλος: H ανατρεπτική μουσική συνάντηση στα "Αστέρια"

Ο Χρήστος Δάντης ετοιμάζεται να συναντήσει μουσικά το Χάρη Κωστόπουλο και μαζί στις 24 Αυγούστου να ανέβουν...στα ΑΣΤΕΡΙΑ! Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια συνεργασία που θα συζητηθεί! Και το σίγουρο είναι ότι εάν ανατρέξουμε στην πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα τουΧρήστου Δάντη θα θυμηθούμε ότι είναι γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις και μουσικές ανησυχίες, που πάντα μοιραζόταν με τον κόσμο.

Ο Χρήστος είναι ένας καλλιτέχνης που δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Δεν γνωρίζει από «συνταγές επιτυχίας». Ξέρει μόνο να κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του και το μουσικό του ένστικτο.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι μετά από μια μακροχρόνια πορεία σε μουσικές σκηνές, την οποία απόλαυσε πραγματικά, ένιωσε μια άλλη επιτακτική ανάγκη: Την ανάγκη να γλεντήσει! Γνήσια και αληθινά, όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να γλεντάμε. Και ποια καλύτερη παρέα από το Χάρη Κωστόπουλο. Έναν καλλιτέχνη που σέβεται και αγαπά εδώ και πολλά χρόνια και πάντα ένιωθε ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν επαγγελματικά.

«Πιστεύω ότι η συνάντησή μας στη σκηνή θα…πετάξει σπίθες!» δηλώνει στις πρόβες. «Μέχρι σήμερα τραγουδάω ό,τι μου γεμίζει την ψυχή και με όποιον νιώθω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεσκάσει και μαζί με αυτόν και εμείς. Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα που θα μας κάνει να μη βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε στα Αστέρια και τον κόσμο να καθίσει στην καρέκλα του!»

Κι επειδή τα κίνητρα είναι σαφέστατα πιο βαθιά ο Χρήστος εξηγείται :«Δεν θα αφήσουμε την κρίση να μας μαυρίσει την ψυχή. Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι η απομόνωση και η μοναξιά. Θα αντισταθούμε τραγουδώντας και χορεύοντας!..» Γι’ αυτό και οι τιμές είναι πολύ προσιτές ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να ζήσουν μια νύχτα στα «ΑΣΤΕΡΙΑ»! Το πρόγραμμα απογειώνει η συμμετοχή του all time classic Γιάννη Γιοκαρίνη, του δημοφιλή rapper BO και οι εξαιρετικές φωνητικά και ερμηνευτικά Αλεξάνδρα Κόνιακ, Εύα, Γεωβανέκου, Γεωργία Βρανά.

Betsonic.com - Λεφτά υπάρχουν ΕΔΩ

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Share |