Χ. Δάντης - Χ. Κωστόπουλος: Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους! (Φωτό)

Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα αντάξια του ονόματός τους άνοιξαν τα «ΑΣΤΕΡΙΑ» της Γλυφάδας. Σε ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα, ο Χρήστος Δάντης συνάντησε μουσικά το Χάρη Κωστόπουλο και οι δύο καλλιτέχνες με την ερμηνεία, την εμπειρία και τη δυναμική των τραγουδιών τους ανέβασαν το κοινό που πλημμύρισε το θρυλικό χώρο στα… «ΑΣΤΕΡΙΑ»!

Ροκ ενορχηστρώσεις, κορυφαίες λαϊκές επιτυχίες αλλά και μπαλάντες που μας έχουν σημαδέψει, έδεσαν σε ένα 5ωρο συνεχόμενο γλέντι που ενθουσίασε το κοινό.

«Πιστεύω ότι η συνάντησή μας στη σκηνή θα …πετάξει σπίθες!» είχε δηλώσει στις πρόβες ο Χρήστος Δάντης και επιβεβαιώθηκε! «Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεσκάσει και μαζί με αυτόν και εμείς. Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα που θα μας κάνει να μη βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε στα Αστέρια, ανάμεσα στον κόσμο που μας αγκαλιάζει με την αγάπη του»

Κι επειδή τα κίνητρα είναι σαφέστατα πιο βαθιά ο Χρήστος εξηγείται :«Δεν θα αφήσουμε την κρίση να μας μαυρίσει την ψυχή. Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι η απομόνωση και η μοναξιά. Θα αντισταθούμε τραγουδώντας και χορεύοντας!..» Γι’ αυτό και οι τιμές είναι πολύ προσιτές ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να ζήσουν μια νύχτα στα «ΑΣΤΕΡΙΑ»!

Το πρόγραμμα απογειώθηκε με τη συμμετοχή του all time classic Γιάννη Γιοκαρίνη, του δημοφιλή rapper BO αλλά και τις εξαιρετικές φωνές των Αλεξάνδρα Κόνιακ, Εύα, Γεωβανέκου, Γεωργία Βρανά.

Betsonic.com - Λεφτά υπάρχουν ΕΔΩ

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Share |