Τζώνη Καλημέρης: «Συμφωνώ απόλυτα με τη σκυταλοδρομία του ΑΝΤ1»

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε στην εκπομπή "Πρωινής Μελέτη" για την πολύ δύσκολη φετινή τηλεοπτική σεζόν, για τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για την νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Μίλα". «Όλα αυτά που έχουν συμβεί δεν είναι μόνο κοινής τακτικής των διευθυντών προγραμμάτων, αλλά αποτελέσματα κρίσης και δυσκολιών. Δηλαδή, η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη δεν ήταν προϊόν στρατηγικής σκέψης, αλλά ανάγκη», είπε αρχικά.

Για το καινούριο "Πρωινό ΑΝΤ1" είπε: «Συμφωνώ απόλυτα με τη σκυταλοδρομία. Νομίζω ότι και η εποχή δεν σηκώνει τα μεγάλα πρωινά του παρελθόντος. Έτσι όπως έχει στηθεί είναι ωραία η ιδέα και η εικόνα ενός στούντιο με πολλά υπό-ντεκόρ. Μου άρεσε γιατί λειτούργησαν μεταξύ τους και οι πασαδόροι», ενώ δήλωσε πως του αρέσει πολύ και το "Πρωινό mou": «Είδα την πρώτη τους εκπομπή και ήταν όντως σαν να μην πέρασε μια μέρα, όπως έλεγε και το τραγούδι που είχαν βάλει στην έναρξή τους. Καλά έκαναν και δεν είχαν λόγο να αλλάξουν τίποτα. Μια χαρά λοιπόν. Γύρισε και η Σταμάτη η οποία εκνευρίζεται μεν, αλλά το θέλουμε αυτό. Ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους οι οποίοι διχάζουν το κοινό».

Όσον αφορά για την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Τζώνη Καλημέρης είπε ότι θα πρέπει να υπάρξει χημεία μεταξύ των γυναικών, γιατί μόνο έτσι θα πετύχει: «Είναι το “View” που υπάρχει και στο εξωτερικό. Είχαμε προσπαθήσει να την κάνουμε και στην ΕΡΤ να την κάνουμε με τη Ρίκα Βαγιάννη και τη Μάρα Δαρμουσλή, αλλά δεν είχε πετύχει. Το Α και το Ω σε αυτές τις εκπομπές είναι η χημεία μεταξύ των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα. Αν πετύχει η χημεία της Τατιάνας με τις άλλες κυρίες, που κάτι πάει να γίνει όσο έχω δει, μπορεί να πετύχει».

 

Share |