Τ.Στεφανίδου: «Στα blog γράφει ο κάθε πικραμένος ό,τι του καπνίσει!»

H Tατιάνα Στεφανίδου για περίπου 18 χρόνια κυριαρχεί στην ελληνική τηλεόραση και σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Down Town" μιλάει για όλους και για όλα, για τη μεσημεριανή ζώνη, την κακία που υπάρχει στην τηλεόραση αλλά και το ενδεχόμενο να βρισκόταν απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη.

«Με αγγίζει, πώς δεν με αγγίζει! Είμαι στην τηλεόραση από το 1993 και δεν το 'χω συνηθίσει ακόμα. Και με αγγίζει και με ενοχλεί. Δέχομαι το να κουβεντιάζεσαι, αλλά μου είναι ακόμα αδιανόητη η κακία, το να ενοχλείς και μόνο που υπάρχεις, να σου επιτίθενται εκ των προτέρων, πριν καν δείξεις τη δουλειά σου. Όταν καταλαβαίνω πως θα βρεθεί ευκαιρία για να γίνω στόχος, προσπαθώ να μη διαβάζω, να μη μαθαίνω τα σχόλια και τις συζητήσεις. Έχω πει και στους δικούς μου ανθρώπους ότι, όταν είναι να σκάσει πράγμα που θα πυροδοτήσει τέτοιου είδους κουβέντες ή βρισιές, να μη μου τα λένε... Τέτοιες περιόδους αποφεύγω και τις εφημερίδες και προσπαθώ να μην πολυβλέπω τηλεόραση – blog, έτσι κι αλλιώς, δεν διαβάζω ποτέ, γιατί ο κάθε πικραμένος γράφει ό,τι του καπνίσει. Eίναι σαν να μπαίνω σε μια γυάλα. Επειδή ταράζομαι πολύ και είναι τοξική για μένα η κακία και μου δηλητηριάζει το μυαλό, επιδιώκω να μη μαθαίνω, για να μένει καθαρός ο νους μου, να είμαι ψύχραιμη, ήρεμη και να λειτουργώ σωστά».

Η Τατιάνα Στεφανίδου απαντά με ειλικρίνεια και στο εάν θα ένιωθε πρόκληση αν απέναντί της βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν νιώθω πρόκληση και ίντριγκα για κανέναν. Έχω κάνει πολλή και πολλά χρόνια τηλεόραση, κάθε μέρα. Έτσι έμαθα πως δεν βάζεις πρόσωπα απέναντι. Υπολογίζεις μόνο ζώνες και τηλεθεατές. Προσωπικά, έχω συνηθίσει να χάνω από σειρές ή ειδήσεις. Να βάλω ένα πρόσωπο απέναντι προς χάριν ενός πρωτοσέλιδου κάποιου κίτρινου εντύπου; Είναι αστείο! Το σύμπαν της τηλεόρασης έχει περάσει απέναντί μου. Όποιος και αν είναι απέναντι, ας είναι! Δεν μου κάνει καμία διαφορά».

Share |