Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν θέλω να πάρω κανενός τη θέση και να γίνω παρουσιαστής»

Στο κομμωτήριό του συνάντησε η κάμερα του Star τον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο hair stylist μίλησε για την για τις φήμες που τον θέλουν να είναι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη τη νέα σεζόν, την εκπομπή “Fabulous” όπου θα εμφανίζεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο “Dancing on Ice”.

Για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη ο Τρύφωνας απάντησε: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι από τους αγαπημένους μου. Δεν μου έχει γίνει καν πρόταση κι αν μου ζητούσε κάτι ο ίδιος, θα το έκανα σίγουρα».

Για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου θα αναλαμβάνει έναν άντρα και θα τον μεταμορφώνει μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και τον Λάκη Γαβαλά, είπε: «Ήθελα να έχει σχέση με τη δουλειά μου. Κι αυτό που είχε στα σκαριά ο κύριος Λάτσιος, νομίζω ότι μου ταίριαζε απόλυτα. Γι' αυτό είπα το "ναι". Σίγουρα, το έχω ξαναπεί, δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Δεν θέλω να πάρω κανενός τη θέση και να γίνω παρουσιαστής, αλλά είναι στο αντικείμενό μου».

Για το ενδεχόμενο να χορέψει και φέτος στο "Dancing on ice" ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε: «Πολύ δύσκολο! Θα με πήγαιναν τέσσερις νομίζω!».

Share |