Τροχαίο Παντελίδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει γίνει το δικαστήριο ενάμιση χρόνο μετά

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν συνέβη το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τραυμάτισε τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί του, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου. Ωστόσο, το δικαστήριο για το θλιβερό συμβάν δεν έχει γίνει και κατά καιρούς έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για το νομικό σκέλος της υπόθεσης.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, η Μίνα, που τραυματίστηκε πιο σοβαρά και μέχρι πρόσφατα έκανε χειρουργικές επεμβάσεις, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο, απαντώντας σε διαδικτυακό δημοσίευμα για την καθυστέρηση της νομικής εξέτασης.

«Με ρωτάνε συνέχεια γιατί καθυστερεί το δικαστήριο. Δεν συμβαίνει κάτι ύποπτο! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ για να καταθέσω αγωγή για να διεκδικήσω την αστική μου αποζημίωση! Για να μην σας πιάνουν κορόιδα αμόρφωτοι δημοσιογράφοι, που δεν έχουν καν δημοσιογραφικά ένσημα (άρα δεν είναι), με έντονο επαρχιωτισμό και νοσηρή αμετροέπεια!  Είναι απλό! Δεν έχει γίνει ακόμη αγωγή! Απλό! Δεν_έχει_γίνει_ακόμη_αγωγήηηη!!!», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

Share |