Τρίχρονο παιδί έμεινε 24 ώρες σε αυτοκίνητο γιατί το ξέχασε ο... πατέρας του

Σώο και αβλαβές βρέθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι που το είχε εγκαταλείψει μέσα στο αυτοκίνητό του ο πατέρας του, ο οποίος είχε συλληφθεί σε κατάσταση μέθης 24 ώρες νωρίτερα και... ξέχασε να αναφέρει στους αστυνομικούς την ύπαρξη του γιου του.
Ο Ντίλον Καριχέιρα κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν τον εντόπισαν στην Πασαντίνα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο όπου είχε συλληφθεί ο πατέρας του το βράδυ του Σαββάτου.
«Βρέθηκε στο καθισματάκι του, κοιμισμένος και σε καλή φυσική κατάσταση, αν λάβουμε υπόψη την περιπέτειά του», είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζάνετ Πόουπ Γκίβενς.
Η αστυνομία είχε ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού αφού ενημερώθηκε, το πρωί της Κυριακής, από τη μητέρα του που δεν γνώριζε πού βρισκόταν ο γιος της. Οι αστυνομικοί «δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος ήταν ο πατέρας», εξήγησε η εκπρόσωπος. Επιπλέον, εκείνος «δεν θυμόταν πως είχε μαζί
του το παιδί λόγω της μέθης του», πρόσθεσε.
Ο πατέρας παραμένει στη φυλακή αφού δεν έχει καταβάλει ακόμη την εγγύση, ύψους 100.000 δολαρίων, που του ορίστηκε ενώ το αγοράκι ανατέθηκε στην κοινωνική πρόνοια μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

 

 

Πηγή:Το Βήμα

Share |