Τρίκαλα Κορινθίας: Ένας... "παράδεισος" σε 2 ώρες από την Αθήνα!

Τα Τρίκαλα Κορινθίας μετά και την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητοδρόμου, απέχουν -το πολύ- 2 ώρες από το κέντρο της Αθήνας!

Η περιοχή καθίσταται προνομιακός προορισμός για όλους όσοι επιθυμούν μια «απόδραση» από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ οι... ατελείωτες ομορφιές της περιοχής και οι φοβερές εναλλαγές των τοπίων (λίμνες, ποτάμια, βουνά, χιονοδρομικά κτλ) θα ανταμείψουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Δείτε εικόνες από τα Τρίκαλα Κορινθίας και ενημερωθείτε για το που μπορείτε να μείνετε, να γευματίσετε, αλλά και να διασκεδάσετε, μέσα από το site που έφτιαξαν όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι δημιούργησαν ένα δίκτυο για την προβολή των Τρικάλων Κορινθίας:

Το Trikala Korinthias Network είναι ένα δίκτυο επιχειρήσεων, το οποίο αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Άνω, Μεσαίων και Κάτω Τρικάλων Κορινθίας, στους τομείς της φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Στόχος του είναι η τουριστική ενίσχυση της περιοχής και η προώθηση των υπηρεσιών της κάθε μίας επιχείρησης ξεχωριστά σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Πανοραμική εικόνα των Τρικάλων Κορινθίας μέσα από web camera!

Η πρωτοβουλία του δικτύου Trikala Korinthias Network αποσκοπεί στην παρουσίαση μιας πλήρους εμπειρίας στον τόπο της Ορεινής Κορινθίας, μιας εμπειρίας, η οποία μπορεί να συνδυάσει όλες τις πιθανές δραστηριότητες και να ταξιδέψει σε όλες τις κρυφές μεριές του πανέμορφου και πολυμορφικού αυτού τόπου. Το Trikala Korinthias Network δεν προσφέρει ένα απλό τουριστικό προϊόν, αλλά την συνεργασία και την προσωπική εμπειρία και φροντίδα του κάθε μέλους του δικτύου ξεχωριστά.

365 μέρες το χρόνο και για κάθε ξεχωριστό επισκέπτη, είτε αυτός προέρχεται από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, το Trikala Korinthias Network δίνει την δυνατότητα μιας αξέχαστης εμπειρίας ανάλογα με την ατομική επιθυμία του κάθε επισκέπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες: trikalakorinthiasnetwork.gr

Share |