Τούρκος γόης ηθοποιός παντρεύεται σέξι Θεσσαλονικιά! (φωτό)

Ο γοητευτικός ηθοποιός, γνώρισε το μοντέλο στην Ελλάδα και έκτοτε οι δυο τους ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα.

 

Εκείνη τον ακολούθησε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, αφού, όπως λένε άνθρωποι του στενού τους κύκλου, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Τα εγχώρια και τουρκικά ΜΜΕ την αγάπησαν ως την ωραία Ελληνίδα που σαγήνευσε τον Τούρκο γόη και πλέον ετοιμάζεται να γίνει σύζυγός του.

Η ζωή στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να της ταιριάζει πολύ, ενώ με τον Μπουράκ Χακί δίπλα της δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Χαρά Παππά, η οποία σύμφωνα με το Ciao, σπουδάζει Οικονομικές Επιστήμες και παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο, είναι μια όμορφη Θεσσαλονικιά φοιτήτρια με καλλίγραμμο κορμί και υπέροχο πρόσωπο! Μάγεψε τον κούκλο Τούρκο ηθοποιό και για χάρη της εκείνος ταξίδευε τα τελευταία χρόνια συνέχεια στην Ελλάδα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει μαζί σε κάποια βόλτα τους ή σε κάποια βραδινή τους έξοδο, όπου ήταν πάντα πολύ διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον και δεν υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει το Μπουράκ Χακί, αφού αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ»!

Ο ηθοποιός, βρέθηκε στη χώρα μας για πολύ καιρό και για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο κύκλος», στην οποία πρωταγωνίστησε.

Στη σελίδα του στο Facebook, ο Τούρκος ηθοποιός αναφέρει άλλωστε ξεκάθαρα, ότι είναι φίλος της Ελλάδας.
Όσοι τον ξέρουν λένε ότι είναι λάτρης της παραδοσιακής κουζίνας, της διασκέδασης και των όμορφων γυναικών. Όμως, ο ηθοποιός έχει πέσει θύμα του έρωτα της μελαχρινής καλλονής που εντυπωσιακή, πανύψηλη και με υπέροχο χαμόγελο.

Share |