Τόνια Σωτηροπούλου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να ήταν τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Αλεξάνδρου!

Η Τόνια Σωτηροπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Glow, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της, δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου και απαντάει σε όσους εξακολουθούν να την αποκαλούν «αντροχωρίστρα», μετά από όσα έγιναν με εκείνη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ελισάβετ Σπανού.

«Λατρεύω το χιούμορ και το θέλω συνέχεια μέσα στη ζωή μου. Λατρεύω και τους ανθρώπους που έχουν αίσθηση του χιούμορ και τους θέλω δίπλα μου. Είναι το οξυγόνο μου. Για να καταλάβεις, μπορεί κάποιος να είναι αυτό που λέμε κακός άνθρωπος, αλλά εγώ να θέλω να τον συναναστρέφομαι λόγω του χιούμορ του! Επίσης, μου αρέσει να κάνω τους γύρω μου να γελάνε μαζί μου. Με την καλή έννοια» λέει αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

Αν και στο παρελθόν υποστήριζε ότι της ασκούν μεγαλύτερη γοητεία οι ξένοι άντρες, ο Ελληνας που της έκλεψε την καρδιά μάλλον την έκανε να αλλάξει γνώμη: «Στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για συναισθήματα. Ο Δημήτρης έχει όλα αυτά που θέλω και με κάνει πολύ ευτυχισμένη!».

Για το πώς αισθάνεται βλέποντας την προσωπική της ζωή πλέον να αποτελεί πρώτη είδηση, με την ίδια να παίζει το ρόλο του τρίτου προσώπου, απαντάει βάζοντας επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους: «Γελάω γιατί αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι δε θέλησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα αυτής της σχέσης προς όφελος της δουλειάς μου, για τον απλούστατο λόγο ότι δε δουλεύω στην ελληνική αγορά, δε βγάζω λεφτά στην Ελλάδα και δε μ’ ενδιαφέρει να προκαλέσω τα media. Κατά δεύτερον, τον Δημήτρη τον γνώρισα αφού είχε ήδη χωρίσει με την προηγούμενη σχέση του, οπότε δεν διέλυσα καμία σχέση!».\

Share |