Άνεργη μάνα με δύο ανήλικα παιδιά και χήρα! Ποια διάσημη τραγουδίστρια τη βοηθάει;

Η προσπάθεια της διάσημης και σέξι τραγουδίστριας να βοηθήσει την άτυχη μάνα μαζί με το Σπύρο Σούλη είναι συγκλονιστική! Πρώτη φορά τη βλέπουμε σε ένα τόσο ουσιαστικό ρόλο....

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του επισκέπτονται την οικογένεια Ρουμελιώτη στο Χαϊδάρι, η οποία αποτελείται από τη μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά της. Η χήρα μητέρα είναι άνεργη με αποτέλεσμα η οικογένεια να ζει με ελάχιστα εισοδήματα. Επιπλέον, ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα και ο τραγικός τρόπος που έφυγε από τη ζωή, έχει αφήσει πολλά τραύματα και στους τρεις αυτούς ανθρώπους.

Το οίκημα που κατοικούν είναι πολλών χρόνων. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι φθαρμένα, σχεδόν κατεστραμμένα και συνεπώς δεν υπάρχει καθόλου ασφάλεια, όπως επίσης ούτε θέρμανση. Ο Σπύρος Σούλης και η εκπομπή «Με το Δεξί» αναλαμβάνουν να εξασφαλίσουν στην οικογένεια Ρουμελιώτη ένα ασφαλές, λειτουργικό, ζεστό και όμορφο σπίτι. Στην προσπάθεια αυτή θα σταθεί δίπλα τους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Μαζί με όλη την ομάδα θα συμμετέχει στο γκρέμισμα το οποίο θα γίνει σε αποκριάτικους ρυθμούς και θα βοηθήσει στη συνολική ανακαίνιση του χώρου. Επιπλέον, μια έκπληξη που επιφυλάσσει ο Σπύρος Σούλης από τον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών «ΣΕΙΡΙΟ», θα κάνουν τη χαρά όλων ακόμα μεγαλύτερη! Όπως πάντα, η εκπομπή θα καλύψει όλες τις ανάγκες τους για Super Market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Share |