Τίτλοι τέλους σε μια εβδομάδα για τον ΔΟΛ αν...

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να ενταχθεί στην πτωχευτική διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα ο διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης και ο νομικός σύμβουλος ενημέρωσαν τους εργαζομένους για την κατάσταση. Ο τελευταίος σημείωσε ότι δεν έχει έλθει το σχετικό χαρτί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες έχουν πληροφορήσει προφορικά ότι αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις σχετικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα στα ταμεία επαρκούν ώστε να τυπωθεί το «Βήμα της Κυριακής» αυτή την εβδομάδα, αλλά άγνωστο είναι τι θα γίνει με τα «Νέα» τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, οι πιστώτριες τράπεζες είχαν προχωρήσει στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης με τον ΔΟΛ με την απαίτηση έκπτωσης του κ.Σταύρου Ψυχάρη από το ΔΣ ως βασικού μετόχου. Η εξέλιξη είχε σημειωθεί μετά την αδυναμία του ΔΟΛ να καταβάλει ποσό περίπου 8,5 εκατ. ευρώ που είναι οι εξαμηνιαίοι τόκοι για τις δανειακές του υποχρεώσεις και την απόφαση των τραπεζών να μην δώσουν νέο περιθώριο εξυπηρέτησης των τόκων.

Share |