Την έστειλε σπίτι της

Φίλη-φίδι είναι αυτό,δεν είναι φίλη!Η Ελένη Μενεγάκη έσκιζε τα ρούχα της-'οσα ελάχιστα φορούσε τέλος πάντων!!!-για το πόσο καλή φίλη ήταν με την Τατιάνα Στεφανίδου.Το ίδιο όμως και η άλλη,με δεκάδες συνεντεύξεις της.Πως αυτή η... δυνατή φιλία έγινε λυκοφιλία,δέν ξέρω να σας απαντήσω,αν και... υποπτεύομαι ότι πάντα λυκοφολία ήταν.

Πάντα η μία έθαβε την άλλη πίσω από την πλάτη της,πάντα διοχέτευαν κακίες σε... φιλικά προσκείμενα περιοδικά,μέχρι που έπεσαν οι μάσκες.Η Ελένη κορόιδεψε ένα χορευτικό της Τατιάνας στα MAD και η Τάτι,για να της το ανταποδώσει,έκανε ολόκληρη εκπομπή με τον Σεφερλή-Ωραία Ελένη και με μπηχτές για χωρισμό και Λάτσιο.

Τα... πήρε ο Λάτσιος και,όταν του τηλεφώνησε και η Ελένη να του πει ότι το παράκανε η Τάτι,τότε άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση για αυτήν.Μπορεί Ελένη-Λάτσιος να'χουν χωρίσει,έκαναν όμως κοινό μέτωπο για να εξοντώσουν την κακιά Τάτι.Και το πέτυχαν.Τόσα χρόνια έκανε σκέρτσα η Τατιάνα και κανείς δεν την πείραζε.Τώρα όμως βρήκε αχίλλειο πτέρνα και το πλήρωσε με τον τρόπο που ήδη μάθατε.Γάτα η Ελένη!Ακόμα και χωρισμένη,καθοδηγεί μια χαρά τον Γιάννη της... Και τώρα που πέτυχε να πετάξει την Τάτι από το γυαλί,ανοίγει σαμπάνιες-που αρέσουν πολύ,όπως ξέρετε,και στον Ματέο της.

 

AΠΟ ΤΟ ΚΑΡΦΙ

Share |