Τηλεθέαση: Σάρωσε στο δυναμικό το GNTM

Το GNTM αποτελεί μία σταθερή αξία στο πρόγραμμα του Star.

Το ριάλιτι μοντέλων τη φετινή σεζόν έχει τεράστιο ανταγωνισμό κάθε Δευτέρα και Τρίτη όπου τα βάζει με τις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο έχει καταφέρει να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά που είχε την περσινή σεζόν ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό.

Στις ηλικίες 18-54 ετών το GNTM είναι σταθερά πάνω από 30% καταφέρνοντας να περάσει μπροστά από τη σειρά εποχής του ANT1 που είναι από τις επιτυχίες της χρονιάς. Οι ίντριγκες μεταξύ των παικτριών αλλά και τα αιχμηρά σχόλια των κριτών αποτελούν συνταγή επιτυχία για το ριάλιτι.

Το GNTM έκοψε πρώτο το νήμα στο δυναμικό κοινό το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το ριάλιτι μοντέλων σημείωσε 33,1% και 30,7% όταν έπαιζε απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες στις ηλικίες 18-54 ετών. Μάλιστα άγγιξε σε τέταρτο και το εντυπωσιακό 42,5%. Την ίδια ώρα η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σημείωσε 28,2% στο δυναμικό.

Τα πράγματα διαφοροποιούνται στο γενικό σύνολο όπου η σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου βρέθηκε στην πρώτη θέση με 29,6%. Το ριάλιτι μοντέλων σημείωσε 23,3% και 21,6% όταν έπαιζε παράλληλα με τις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: dailymedia.gr

Share |