Τηλεμαραθώνιος Αγάπης στην ΕΤ1!

Με μήνυμα αγάπης «Βοηθάμε τους φτωχούς σε όλο τον κόσμο» η ΕΡΤ διοργανώνει και φέτος σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF τον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για τα φτωχά και υποσιτισμένα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Παρά τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ, τελικά το σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός θα μεταδοθεί κανονικά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου από την ΕΤ1, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα. Παράλληλα θα μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο από την ERTworld, διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr/webtv), ενώ μεγάλο μέρος της βραδιάς θα μεταδοθεί live και από την ΕΤ3.

Τον Τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν (κατά σειρά) οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ: Μαρία Σαράφογλου, Λένα Αρώνη, Μαριλένα Κατσίμη, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστας Αρβανίτης, Νίκος Αγγελίδης και Προκόπης Δούκας. Στα δύο στούντιο του κτιρίου της ΕΡΤ στην Κατεχάκη που θα διατεθούν για τη βραδιά, θα παρευρεθούν για να στηρίξουν το γεγονός πολλοί διάσημοι ηθοποιοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές.

Share |