Τι θα γίνει στα "Μυστικά της Εδέμ"!

Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα βάλει τέλος στα μυστικά. Μέχρι να το κάνει όμως και για 45 ολόκληρα επεισόδια, πολύ θα μας παιδέψει!

Αρχής γενομένης με τα διαμάντια που θα κάνουν ποδαρικό τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το «TV ZΑΠΙΝΓΚ», η Νόρα θα λάβει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο από διαμάντια, το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στην παρέα της Φεγγαρόπετρας.

Όλοι θα βρεθούν μπλεγμένοι σε αυτή την ιστορία, καθώς το εν λόγω περιδέραιο κάτι τους θυμίζει. Για παράδειγμα, η Εριέττα θυμάται πως το έχει δει σε προσωπογραφία που είχε στην κατοχή του ο παππούς της, η Αντιγόνη θα μείνει στήλη άλατος μόλις το δει καθώς αυτή το είχε υπογράψει βάζοντας πάνω του λαθραία διαμάντια, γι΄αυτό και αποφασίζει να τα μαρτυρήσει όλα, πιάνοντας τον Στέφανο και λέγοντας του πως το εν λόγω περιδέραιο το φόραγε σε πίνακα η μητέρα του Νικόλα.

Και επειδή μυστήριο χωρίς Αμαλία δεν υπάρχει, η σύζυγος Ρούσου με το που μαθαίνει για το περιδέραιο, ανακαλύπτει προς μεγάλη της έκπληξη πως έχει και εκείνη ένα ίδιο περιδέραιο-τόμπολα, αρχίζοντας την ανάκριση στον σύζυγο της Πέτρο.

Όσο για την Εριέττα που ψάχνει τον περίφημο πίνακα με την προσωπογραφία; Αυτός πέφτει στα χέρια του Λουκά που ψάχνει να διαλευκάνει το μυστήριο.

Share |